Emne nr.: 2035-649
Emne nr.: 2035-649

Har du fået styr på hvilket sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie eller weekendtur? Ellers kan I få klaret bookingen nu. Når I har lejet et sommerhus, er der kun den søde ventetid tilbage. I kan glæde jer til en ferie med lige præcis de oplevelser, der betyder mest for jer.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere får du nemlig ved at finde præcis det sommerhus, der opfylder familiens behov. Hvad det punkt angår, får du de bedste muligheder her på hjemmesiden, fordi vi altid har det største udvalg.

Når du har fundet det sommerhus, du vil have, er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Book dit sommerhus straks, så er alt på plads til en uforglemmelig ferie.

I kan godt glæde jer til de mange, fælles oplevelser, der venter jer i området omkring jeres sommerhus i uge 29. Det bliver dejligt at komme af sted på en velfortjent ferie, hvor I rigtig kan nyde, at ingen af jer har noget, der skal nås inden et bestemt tidspunkt.

Feline Holidays giver dig altid det største udvalg af de sommerhuse, det er muligt at booke i uge 29. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer tid, at du ikke er nødt til at finde og overskue mange forskellige hjemmesider i din søgning efter ”sommerhusudlejning blokhus uge 29”.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Blokhus kan se tilbage på en rig historie som fiskerby og handelsplads, og har brede paradisiske strande med skønne små badehuse i træ.

Det maleriske højdepunkt på jeres strandtur vil være den imponerende solnedgang, som bader Jammerbugten og klitterne i en symfoni af yndige farver.

Aalborgs havnepromenade fører langs historiske huse, gamle og nye skibe, hvor I med masser af havluft kan nyde den maritime verden.

Golfspillere kan vælge mellem Jammerbugtens Golfklub, Blokhus Golfklub og Løkken Golfklub.

Vesterhavskysten i Jammerbugten er et sandt eventyrparadis for vandsportsmænd og kvinder. De mange surferskoler er især populære.

Vil I på en dejlig endagstur er Eagle World i Bindslev, ikke langt fra Blokhus, et besøg værd. Parken byder på shows og giver de besøgende mulighed for at komme meget tæt på de storslåede rovfugle. På dagen vil i lære meget mere om de fantastiske fugle.

Om sommeren står de charmerende badehuse side om side på stranden ved Blokhus i Nordjylland. De 47 små badehuse på stranden kan opleves fra maj til september, og de skaber en utrolig hyggelig stemning og ren idyl.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er automatisk dækket af Feline Holidays's prisgaranti. Det vil sige, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 317 sommerhuse