Emne nr.: 160-C1155
Emne nr.: 160-C1155

Slip væk fra de hjemlige rammer i et sommerhus, hvor I virkelig kan koble af. Brug tiden på at spille spil, læse en bog eller gå på opdagelse i nærområdet. Nu har I endelig en pause fra vasketøjet, støvsugeren og hækkeklipperen. Nyd den i det sommerhus I bestemmer jer for at booke.

I forbindelse med din søgning efter ”sommerhuse vemmingbund strand udlejes” er det af stor betydning for dig, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. Det forøger nemlig dine chancer for at finde netop det sommerhus, der matcher dine ønsker. Med andre ord: du har brug for overblik. Og overblik er netop, hvad du får her på hjemmesiden; vi giver dig nemlig altid det største udvalg.

Når søgningen er forbi, og du har fundet det sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres ferie, gælder det om at få bookingen gennemført. Det klares på et øjeblik online - nemt og enkelt.

Du kan uden videre finde det sommerhus, der matcher jeres ønsker til ferien. Det har den helt enkle forklaring, at langt hovedparten af de mange sommerhuse, som du finder her på hjemmesiden, er beliggende tæt ved vandet. Det giver dig helt automatisk et meget stort udvalg og dermed også de bedste odds for at finde det helt rigtige sted. Det varer kun et øjeblik at få overstået bookingen, og når den er på plads, kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Vemmingbund ligger i den sydøstlige del af Jylland og er kendt for sine børnevenlige strande og maleriske omgivelser.

Området har adskillige golfbaner for eksperter. Der er også en minigolfbane i Vemmingbund til familie sjov.

Følg Gendarmstien, hvor I kan opdage mange smukke landskaber. Stien er opkaldt efter grænsevagterne, der engang stod vagt her.

Vemmingbund strand er det perfekte sted til fælles aktiviteter. Her kan hele familien have det sjovt i vandet f.eks. med svømning, kajaksejlads, sejlsport eller windsurfing.

Vemmingbunds sandstrand er en ad de bedste badestrande i hele området og er blevet tildelt det blå flag for sin renlighed.

Lyt til naturens klang i Kobbelskoven, hvis høje bøgetræer vokser op til kystens stejle skrænt.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til den laveste pris her på siden. Som kunde hos Feline Holidays bliver du nemlig helt automatisk dækket af vores prisgaranti.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 27 sommerhuse