Emne nr.: 121-90-0021

Der er absolut ingen tvivl om, at I alle i den grad vil nyde at slippe væk hjemmefra for at tilbringe nogle afslappende dage i det sommerhus, du er på udkig efter. Glæd jer til at få masser af tid til hinanden og til den række af dejlige ferieoplevelser der venter jer.

I din søgning efter et sommerhus er det meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde er du nemlig sikker på at få det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Når du har fundet det sommerhus, du kunne tænke dig, mangler du kun at få overstået bookingen. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den på plads. Herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Et højt udvalg af sommerhuse til weekendophold giver dig de bedste muligheder for at finde det helt rigtige sted. Tingene skal gerne gå op i en højere enhed, og det er altid nemmere, jo flere sommerhuse du har at vælge imellem. Ingen andre steder finder du så mange sommerhuse til weekendophold samlet på ét sted - og derfor er det også på denne side, at du har de bedste muligheder.

Vi tilråder altid, at du søger efter sommerhuse med mindst 3 overnatninger. Det gør vi, fordi der er langt flere sommerhuse, der tilbyder 3 overnatninger, end der er sommerhuse, der tilbyder 2 overnatninger. Med andre ord: du får et meget større udvalg. Ydermere vil der som regel ikke være nogen forskel i prisen, uanset om du vælger 2 eller 3 overnatninger.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Sammen med Hundested danner Rørvig indgangen til Isefjord. Naturlige bugter og meget grønt kendetegner landskabets ansigt.

Rørvig Plantage er en smuk lys skov direkte ved stranden. De mange stier er ideelle til cykelture, løb og lange gåture.

Gå en tur langs havnen og køb friskfangede fisk.

I Rørvig er der alt til tiden i sommerhuset - både dagligvarer og frisk brød. Det er dog værd at tage den korte tur til Nykøbing Sjælland til de større indkøb.

Rørvig er et sommerhusområde, som byder på meget naturlighed. Det bedste er det ukomplicerede liv og afkoblingen, som gæsterne kan tage imod her.

Odsherred er stolt af fundet af solvognen. Der findes en kopi af bronze levnet på museet i Nykøbing.

Tilbring en familievenlig feriedag på oplevelsesgården Nygårdens Gårdbutik. Her lever der mange dyr, og børnene kan kaste med dåser, fiske efter ænder og grave efter guld. I gårdcaféen kan I slappe af og blive hængende.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du falder for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på siden.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du leder efter, vil vi gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 52 sommerhuse