Emne nr.: DL122-T8
Emne nr.: DL122-T8

Din søgning efter ”sommerhus weekend leje blokhus” har bragt dig her til portalen, hvilket faktisk er et stort skridt på vejen. Det er nemlig hos os, at du finder det største udvalg af sommerhuse som kan bookes til weekendophold. Hver eneste dag, hele året rundt. Det giver dig den store fordel, at du på kort tid kan danne dig et overblik over de mange sommerhuse. Det er både nemt og enkelt.

Vi råder dig til at justere din søgning, sådan at du ændrer varigheden til min. 3 overnatninger. Forklaringen er, at du derved får mange flere sommerhuse til weekendophold at vælge mellem. I langt de fleste tilfælde bliver det oven i købet ikke dyrere, fordi prisen i mange tilfælde er den samme, hvad enten du bestemmer dig for 2 eller 3 overnatninger.

Book et sommerhus og glæd jer til alt det gode, ferien fører med sig: Tid til hinanden, uforglemmelige udflugter og hyggelige timer sammen. Et sommerhus er det perfekte udgangspunkt for jeres ferie!

Du er kommet til det bedste sted i din søgning efter det sommerhus, der skal danne rammen om familiens ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle overskue et væld af forskellige portaler. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde nøjagtig det sommerhus, der passer til jer.

Når søgningen er ovre, og du har fundet præcis det sommerhus, der matcher dine behov, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal klares, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Fint hvidt sand, det brusende Vesterhav og de høje klitter har skabt et imponerende slaraffenland for feriegæster.

I midtbyen opfylder det moderne indkøbscenter Kalstrups Livsstilshus næsten alle feriegæsters ønsker.

Vesterhavskysten i Jammerbugten er et sandt eventyrparadis for vandsportsmænd og kvinder. De mange surferskoler er især populære.

Gode vandresko er alt, hvad feriegæsterne umiddelbart behøver til et møde med Jammerbugtens kystlandskab.

Dansk design er kendt over hele verden. I centrum af Blokhus og i andre små byer samt Aalborg, kan I købe vidunderlige glas og keramik.

Der er et meget varierende udvalg af restauranter i Blokhus. I kan både vælge mellem diverse internatioanle køkkener samt det danske køkken.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du booker et sommerhus hos os.

Såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 369 sommerhuse