Emne nr.: 160-A5071

I bestemmer helt selv, hvad ferieprogrammet skal indeholde, når I booker et sommerhus. Der er både plads til at udfolde sig inde og ude. Måske byder nærområdet på spændende udflugtsmål eller seværdigheder, der skal opleves. Måske er I mere til hygge i det sommerhus, I bestemmer jer for at leje.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter det sommerhus, der skal udgøre rammen om familiens ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på et væld af forskellige portaler. Du sparer tid og kan fokusere på at finde nøjagtig det sommerhus, der passer til jer.

Når du har fundet det sommerhus, du ønsker dig, giver det ingen mening at udskyde beslutningen. Book dit sommerhus med det samme, så er alt på plads til en dejlig ferie.

Er I ved at planlægge et større arrangement for hele familien eller en dejlig tur i et sommerhus med alle jeres venner og bekendte? Så er et sommerhus til 30 personer nærmest uundgåeligt. Her behøver I ikke at have bekymringer om siddepladser og service til alle - sommerhusene til 30 personer er nemlig indrettet til netop denne slags sammenkomster. Når I lejer et sommerhus til 30 personer, er det ikke unormalt, at der hører en swimmingpool, sauna eller spa til huset. Ofte vil man også finde et aktivitetsrum med f.eks. billard, bordfodbold eller bordtennis. Uanset hvilket sommerhus I vælger, så læs endelig beskrivelsen igennem. På den måde bliver I nemlig klogere på, hvad I kan forvente af særlige faciliteter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Holder I ferie i et sommerhus i Vrist, har I alle muligheder for at opleve det naturskønne landskab, som området byder på.

Går turen til Harboøre, må I ikke gå glip af et besøg i byens smukke kirke.

Kører I en tur for at opleve ferieområdet ved Vrist, er det en god ide at køre til Thyborøn, hvorfra I kan tage med færgen til Agger Tange.

I nærheden af Vrist er der flere golfbaner, så golfspillere kan kombinere ferien med en runde på en af disse.

På det smukke galleri Det Gule Hus i Bovbjerg lidt syd for Vrist udstilles der betagende oliemalerier og akvareller samt keramiske værker.

Familiens lystfiskere har frit valg på alle hylder, når det gælder valg af fiskested. Både ved Limfjorden, ved havet og ved fiskesøerne er der fine fiskepladser.

Området ved Thyborøn er beboet af mange fuglearter, og det er nemt at iagttage dem på nært hold.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket ind af Feline Holidays's prisgaranti. Det vil sige, at du ikke kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 2 sommerhuse