Emne nr.: 130-B52276
Emne nr.: 130-B52276

Et sommerhus er svaret på jeres feriedrømme. Her er tiden 100% jeres egen, og I kan bruge den, præcis som I har lyst til. Hyg jer i jeres foretrukne sommerhus og tag på udflugter til aktiviteter og seværdigheder i nærområdet. Der venter jer alle tiders ferie med mange dejlige ferieoplevelser og masser af tid til hinanden.

Det er meget vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du får at vælge mellem, er så stor som muligt. Herved øger du nemlig dine chancer for at finde netop det sommerhus, der imødekommer dine behov. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har når som helst det største samlede udvalg.

Når jagten er forbi, og du har fundet det sommerhus, der skal danne rammen om familiens ferie, gælder det om at få bookingen på plads. Det klares på ingen tid over nettet - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Lemvig er værd at besøge året rundt, uanset om det er en herlig gåtur på stranden i foråret, en badeferie om sommeren, farverige drager der flyver på den stormfulde efterårshimmel eller hyggeligt samvær i den kolde vinter.

Sneglehuset i Thyborøn er øjenguf og blev udsmykket med millioner af sneglehuse og muslingeskaller af Fisker Pedersen til hans kone.

Lad din sjæl vandre under en bådtur på Limfjorden.

Udforsk Vesterhavets hemmelighedsfulde undervandsverden, ae hajer og fodre fisk - alt dette kan I opleve i JyllandsAkvariet i Thyborøn.

Om vinteren kan du kælke ned ad bakkerne omkring Lemvig med panoramaudsigt over byen.

I juni finder det populære Lemvig Marked sted i centrum af den charmerende handelsby. En weekend fuld af farverige aktiviteter, som medrivende karusseller og lystige dyreshow er et højdepunkt for alle familier.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er 100% tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil til hver en tid være omfattet af den, når du lejer dit sommerhus hos os.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for assistance eller spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 1.034 sommerhuse