Emne nr.: 100-08144

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og netop de ferieoplevelser, I selv skaber, er en væsentlig del af glæden ved at tage på ferie i et sommerhus. I kan frit veksle mellem at slappe af i jeres hyggeligt indrettede sommerhus og de mange ferieoplevelser, som venter jer i nærområdet.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter det sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle overskue en lang række forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde netop det sommerhus, der passer til din familie.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få overstået bookingen. Den del foregår uden videre over nettet, så det varer ikke ret længe at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Bork Havn er en lille by nær Vesterhavet. Byen ligger syd for Ringkøbing Fjord er et ægte naturparadis.

Et af de smukke fiskerhuse direkte ved havnen huser et lille museum, hvor du og dine børn kan få mere information om fiskeriet og området.

Lige ved siden af havnen er der en lille charmerende butiksgade med nogle butikker, caféer og børnevenlige restauranter.

Fahl Kro Museum er en nutidig restaurant, der blev bygget i 1856. Kroen beretter om livet i Vestjylland og hvert år præsenteres en udstilling med naturkunst af forskellige kunstnere.

Bork Havn imponere med sine vidunderlige sommerhuse. Havnen, byen og stranden ligger i gåafstand fra jeres sommerhus i rolige omgivelser.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 2.272 sommerhuse