Emne nr.: 130-I57154
Emne nr.: 130-I57154

Et sommerhus er svaret på familiens feriedrømme. Her er tiden 100% jeres egen, og I kan bruge den, præcis som I har lyst til. Hyg jer i jeres udvalgte sommerhus og tag på udflugter til aktiviteter og seværdigheder i lokalområdet. Der venter jer alle tiders ferie med dejlige oplevelser og masser af tid til hinanden.

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer vældig godt i forhold til, at din søgning efter sommerhus ved vandet gudhjem har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønne sommerhuse. Det er en meget stor fordel for dig, at du får overblik over alle mulighederne det samme sted, for så kan du bruge kræfterne på at finde præcis det sommerhus, der imødekommer dine behov.

Når søgningen er ovre, og du har fundet præcis det sommerhus, der opfylder dine ønsker, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal gennemføres, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

I og med at hovedparten af de forskellige sommerhuse er beliggende i naturskønne omgivelser tæt ved vandet, vil du uden problemer kunne finde det helt rigtige sted til jeres næste ferie. Bookingen varer ikke mange øjeblikke, og herefter er der kun tilbage at glæde jer til, at ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Gudhjem er en del af den imponerende klippekyst ved Bornholms østkyst. Naturelskere kan opdage romantiske stier, der lover en vidunderlige udsigt.

Melsted Strand er en lille sandstrand. Et fladt bækvandløb er et soppebassin for børn. Svømmere kan dykke ned i højvandet fra badebroen.

Mellem klipperne og kysten gemmer der sig små sandbugter, der er ideelle til afslapning, solbadning eller en picnic.

Udover klatringsmuligheder har aktivitetsparken Til-Tops også baner til familiesport. Efter højrebsbanen og fodboldgolf kan I alle nyde en picnic.

Cykelrute 10 fører over hele Bornholm. Strækningen kan kortes af, er stort set fri for biler og er meget familievenlig.

Havnen er byens hjerte, og om sommeren er her masser af liv. Duften af røget fisk ligger i luften, og røget sild er en af øens specialiteter.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk omfattet af den, når du booker et sommerhus hos os.

Hvis du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 22 sommerhuse