Emne nr.: 130-E05627
Emne nr.: 130-E05627

Størstedelen af de sommerhuse, som du finder her på siden, er opført tæt ved havet eller en sø, fordi det er her, de fleste ferieområder findes. For dig betyder det, at du frit kan vælge mellem de forskellige sommerhuse, og derfor er det ikke noget problem at finde præcis det sommerhus, der matcher familiens behov. Uanset hvilket sommerhus I beslutter jer for, er det nemt og enkelt at få bookingen på plads.

Kom væk fra de vante rammer i et sommerhus, hvor I for alvor kan koble af. Anvend tiden til at spille spil, læse en bog eller gå på opdagelse i nærområdet. Nu har I endelig en pause fra vasketøjet, støvsugeren og hækkeklipperen. Nyd den i det sommerhus I bestemmer jer for at booke.

Det er meget vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du kan vælge mellem, er så stor som overhovedet muligt. Herved forøger du nemlig dine muligheder for at finde præcis det sommerhus, der imødekommer dine ønsker. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har når som helst det største samlede udvalg.

At finde dit sommerhus er første skridt på vejen mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver gennemført. Her er der ingen grund til at vente, for andre end du kan være i færd med at søge samme sommerhus som dig. Derfor: Få overstået bookingen så hurtigt som muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit over nettet - og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Gilleleje i Nordsjælland er på grund af de skønne landskaber et sted, naturelskere besøger igen og igen.

Takket være de mange fint afmærkede vandrestier i egnen omkring Gilleleje, er det nemt at tage på vandre- og oplevelsestur med familien i egnens naturskønne landskaber.

Hvis man gerne vil opleve ferieområdets skønne natur til fods, kan Gilbjerg-stien anbefales. Stien begynder i Gilleleje, og fra Gilbjerghoved er der den skønneste udsigt over Østersøen.

Mange steder ved Gilleleje udlejes heste, så man kan opleve det smukke område fra hesteryg.

Tag på en bekvem og stemningsfyldt tur med det nordsjællandske veterantog og oplev ellers useete steder i Gilleleje og omegn.

Ved stranden i Gilleleje er vandet lavt og sandet fint, så stranden er særdeles velegnet for børnefamilier.

Er I vilde med alt godt fra havet og røgede fisk, så kom til Gilleleje. På fiskerihavnen ligger et fiskerøgeri, og man kan købe friskfangede fisk direkte fra kutterne.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du falder for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på domænet.

Hvis du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 19 sommerhuse