Emne nr.: 160-E2127
Emne nr.: 160-E2127

Vælg et sommerhus, når det er tid til at booke weekendturen eller ferien. Her får I alle muligheder for at slappe af i skønne omgivelser og slippe væk fra hverdagen. Et sommerhus er det optimale valg, når der skal ske noget andet.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere får du nemlig ved at finde præcis det sommerhus, der imødekommer familiens behov. Hvad det punkt angår, får du de bedste muligheder her på siden, fordi vi altid tilbyder det største udvalg.

Når du er færdig med at søge, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen klaret. Her er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du helst vil have, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

Når I har taget en beslutning om, at I vil holde ferie tæt ved en strand, får I det bedst mulige udgangspunkt for at finde netop det sommerhus, der matcher jeres krav. Forklaringen er, at langt de fleste af de mange sommerhuse, som hjemmesiden her giver adgang til, er opført i ferieområder tæt ved en kyst eller en sø. Kort sagt: Du får et meget stort udvalg af sommerhuse, som du frit kan vælge mellem.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Havnebyen Nyborg kan tilbyde både strandliv med leg og vandsport, vandreruter og et alsidigt kulturliv. Her er noget for hele familien.

Vor Frue Kirke i Nyborg er en af byens absolutte højdepunkter. Der er fri entre til den smukke lyse kirke, der er udsmykket med utallige historiske genstande.

Holder I af at være aktive ude i naturen, er Nyborg et godt sted at tilbringe ferien. Her er der nemlig rige muligheder for at få sved på panden og samtidig opleve naturen. Man kan bl.a. spille golf, sejle, surfe, vandre og cykle.

Nyborg Slot er det ældste bevarede slot i Danmark og den ældste kongeborg i Nordeuropa. Slottet er fra år 1170 og har spillet en væsentlige rolle i Danmarkshistorien.

Når man holder ferie i Nyborg, er cyklen en god måde at komme omkring på. De kan lejes flere steder i byen.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er automatisk omfattet af vores prisgaranti. Det betyder kort sagt, at du ikke kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 6 sommerhuse