Emne nr.: 130-G53544
Emne nr.: 130-G53544

Hele familien kan roligt begynde at glæde sig til de mange udflugter og oplevelser, som venter i lokalområdet omkring jeres sommerhus i uge 29. Det bliver simpelthen skønt at slippe af sted hjemmefra i visheden om, at I har masser af tid til at være sammen.

Din søgning efter ”sommerhus uge 29 svendborg” har ført dig til denne side, hvilket faktisk er et stort skridt på vejen mod at finde det sommerhus, der skal danne rammen om en uforglemmelig ferie i uge 29. Det er nemlig her, du altid kan finde det største udvalg - og det giver dig de bedste muligheder for at finde præcis det sommerhus, I drømmer om.

Ferien er noget, hele familien går og glæder sig til i lang tid. Jo mere travlt man har i hverdagen, jo mere trænger man til ferie - og jo længere tid synes man, at der går, til man endelig kan komme af sted. Men det er hele ventetiden værd. I jeres sommerhus er der tid til hinanden, og til alle de individuelle ferieoplevelser, der venter jer i lokalområdet.

Det er meget vigtigt, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at planlægge familiens forestående ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde præcis det sommerhus, der imødekommer jeres ønsker. På det punkt kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af dejlige sommerhuse.

Efter at søgningen er færdig, og du sidder tilbage med det sommerhus, du er faldet for, er det tid til at få gennemført bookingen. Det giver ingen mening at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at andre booker før dig. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Svendborg er kendt som en havne- og søfartsby og imponerer i dag med en skøn midtby, en smuk havn og interessante seværdigheder, butikker og caféer.

Den børnevenlige Christiansminde strand i Svendborg ligger øst for havnen og er perfekt til at lege med børnene, plaske i vandet eller bygge sandslotte.

Den bedste måde at udforske det vidunderlige landskab omkring Svendborg er på cykel. Cykel gennem de duftende skove eller langs den smukke kyst.

Svendborg Gorilla Park er en fantastisk klatrepark for hele familien. Otte baner og adskillige forhindringer sørger for sjov og spænding.

Hvis du ikke vil undvære træningen på din ferie, kan du træne i Open Gym. Her kan du på bestemte dage træne uden medlemskab. Der er også en klatrevæg, trampolin og mulighed for at spille fodbold eller hockey.

Bowling er en af de mest populære fritidsaktiviteter i Svendborg. I Bowl'n'Fun er der både 16 baner og ekstra børnebaner.

Kajanlægget ved sundfærgen Helge ligger ved siden af Christiansminde strand. Herfra kan I tage på små udflugter på øhavet.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er automatisk dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort sagt, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 7 sommerhuse