Emne nr.: 160-D7345
Emne nr.: 160-D7345

En tur til Blokhus byder altid på en attraktiv kombination af afslapning i jeres foretrukne sommerhus og udflugter til seværdigheder m.v. i lokalområdet. Det gælder naturligvis også i uge 27, så der er rigtig god grund til at glæde sig, til I skal af sted.

Mængden af sommerhuse, du kan vælge mellem, har stor betydning for, hvor gode chancer du har for at få opfyldt dine ønsker til f.eks. indretning og beliggenhed. Her er du i de bedste hænder hos Feline Holidays, fordi vi altid giver dig det største udvalg og gør det nemt at søge mellem de sommerhuse, der er ledige i uge 27.

Vælg et sommerhus som udgangspunkt for jeres næste ferie. Uanset hvilket sommerhus, I vælger, vil der være flere spændende oplevelser og udflugter i lokalområdet, som bare venter på at blive udforsket.

Det er væsentligt, at den mængde af sommerhuse, du kan vælge mellem, er så stor som overhovedet muligt. Herved øger du nemlig dine chancer for at finde præcis det sommerhus, der imødekommer dine behov. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside, for Feline Holidays har når som helst det største samlede udvalg.

At finde dit sommerhus er naturligvis et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig være på plads, før du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så den del er overstået på få minutter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

En billedskøn udsigt over havet er en selvfølge i Blokhus. Derfor holder man gerne ferie her igen og igen.

Aalborg er med sin havn en af de smukkeste byer i Jylland. Højdepunktet er uden tvivl bindingsværksslottet fra det 16. århundrede, som blev bygget af Kong Christian III.

I kan tilbringe nogle rolige timer i Vendsyssels plantage med vilde fugle, harer, åkander og guldfisk.

Klitterne langs kysten er fortrinlige til mountainbike ture. Der kan lejes cykler mange steder i byen.

Vesterhavskysten i Jammerbugten er et sandt eventyrparadis for vandsportsmænd og kvinder. De mange surferskoler er især populære.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan booke her på siden - og du bliver helt automatisk omfattet af den, når du booker et sommerhus hos os.

Hvis du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 198 sommerhuse