Emne nr.: 121-10-6115
Emne nr.: 121-10-6115

Lad valget falde på et sommerhus, når det er tid til at booke weekendturen eller ferien. Her har I alle muligheder for at hygge jer i skønne omgivelser og slippe væk fra den hektiske hverdag. Et sommerhus er det ideelle valg, når der skal ske noget andet.

Din søgning efter ”sommerhus udlejning tornby strand” er netop kommet et stort skridt tættere på at blive til virkelighed. Her på Feline Holidays kan du nemlig altid finde det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Fordelen for dig er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. På den måde sparer du tid og kan koncentrere dig om at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder familiens krav.

Når du har fundet det sommerhus, du kunne tænke dig, mangler du kun at få gennemført bookingen. Den foregår ganske ubesværet over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den på plads. Herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Når du beslutter at leje et sommerhus som udgangspunkt for en ferie tæt ved vandet, får ferien den bedste begyndelse. Nem adgang til en strand er altid en sikker vej til skønne oplevelser for hele familien. Og ikke nok med det: Der er også mange muligheder for udflugter og andre oplevelser i området omkring jeres sommerhus.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Talrige attraktioner for store og små sikrer, at alle familiemedlemmerne føler sig godt tilpas i Tornby og omegn.

Det 88 m høje Tornby bjerg ved Tornby er kendetegnet ved en rig flora og fauna, og giver dig og din familie mulighed for at se den smukke udsigt over det omkringliggende landskab.

Byen Hirtshals er et shoppingparadis, som inviterer jer til at slentre og flanere.

Da strandene omkring Tornby ofte tilbyder ideelle forhold for surfere, er en ferie i et sommerhus i Tornby en rigtig god mulighed for at afprøve den skønne sport.

Forskellige fiskeriparker omkring Tornby sørger for, at lystfiskere føler sig godt tilpas i regionen og afslappet kan udøve deres yndlingsbeskæftigelse.

I Lilleheden Klitplantage ved Hirtshals, ikke langt fra Tornby, er der mange fugle, som I kan iagttage.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på portalen.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for hjælp eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 2 sommerhuse