Emne nr.: 090-52853
Emne nr.: 090-52853

Når bookingen er overstået, kan I roligt begynde at glæde jer til nogle dejlige feriedage. Stranden er naturligvis en attraktion i sig selv, men derudover kan I også tage på udflugter til de andre oplevelser og seværdigheder, der venter jer i lokalområdet.

Lad valget falde på et sommerhus, når I skal booke weekendturen eller ferien. Her har I alle muligheder for at hygge jer i skønne omgivelser og slippe væk fra hverdagen. Et sommerhus er det ideelle valg, når der skal ske noget andet.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder familiens ønsker. For så vidt angår det punkt, får du de bedste muligheder her på hjemmesiden, fordi vi altid giver dig det største udvalg.

Når søgningen er ovre, og du sidder tilbage med det sommerhus, du helst vil have, er det tid til at få overstået bookingen. Der er ingen grund til at udskyde beslutningen; så risikerer du bare, at en anden booker før dig. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så det tager ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

De familievenlige sommerhuse Hvidbjerg ligger kun få minutters gang fra klitområder og strande.

Den 27 meter høje hvide klit på Hvidbjerg er som en enorm sandkasse, hvor børn kan boltre sig til deres store fornøjelse.

Af attraktionerne for familier med teenagebørn der findes i området ved Hvidbjerg skiller "Egtved Pigen" sig ud. Pigens jordiske rester og tøj samt gravindsatser er blandt de velbevarede fund fra bronzealderen.

En badebro, der går ud i havet på stranden i Hvidbjerg, gør det muligt for små og store børn at springe i det kølige vand i Østersøen med hovedet først.

Halvøen Trelde Næs er ikke kun et smukt naturreservat. Deres strande byder også på en dejlig afveksling til strandturene i Hvidbjerg.

Ud over eksotiske dyr i Skærup Zoo vil børn kunne glæde sig til dyreoplevelser, hvor de kan klappe nogle af dyrene og prøve ponyridning.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du falder for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på siden.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker eller krav til det sommerhus, du kigger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 52 sommerhuse