Emne nr.: 130-G53544
Emne nr.: 130-G53544

Vælg et sommerhus som base for jeres næste ferie. Uanset hvilket sommerhus, I bestemmer jer for, vil der være en række spændende oplevelser og udflugter i lokalområdet, som blot venter på at blive udforsket.

Du er kommet til det bedste sted i din søgning efter det sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på et væld af forskellige portaler. Du sparer tid og kan fokusere på at finde præcis det sommerhus, der passer til jer.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en vellykket ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal klares, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få det klaret.

Hele familien kan glæde sig til en afstressende ferie i uge 30. Det er altid spændende at komme til Svendborg, hvor I får nem adgang til mange dejlige ferieoplevelser i lokalområdet.

Hos os vil du altid finde det største udvalg af sommerhuse, som er ledige i uge 30. Det giver dig overblik og sikrer, at du på en nem og enkel måde kan finde netop det sommerhus, der opfylder dine ønsker til indretning og beliggenhed.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

På Sydfyn finder I den fascinerende ferieby Svendborg ved Svedborgsund.

På den populære Christiansminde strand kan I tage på vidunderlige strandture og lede efter muslingeskaller undervejs.

Tilbring en uforglemmelig dag med familien på Christiansminde strand, og glem ikke at pakke picnickurven. Der er ikke noget bedre end at sidde hyggeligt på stranden og nyde dejlige lækkerier.

Kajanlægget ved sundfærgen Helge ligger ved siden af Christiansminde strand. Herfra kan I tage på små udflugter på øhavet.

Kysten tilbyder mange gode steder at fiske. Du kan også prøve lykken i en af Put and Take fiskesøerne.

Besøg Danmarks Forsorgmuseum. I dette kulturhistoriske museum kan I bl.a. få et indblik i den sydfynske historie, skibsfart og arkæologi.

Syd for Svendborg ligger Smørmosen strand. Stranden er ideel til små børn, da der er en græsplæne at lege på og en fantastisk legeplads med en hoppepude.

Prisgaranti

Det er vigtigt for os, at du er hundrede procent tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil altid være omfattet af prisgarantien, når du lejer dit sommerhus hos os.

Såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for hjælp eller spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du kigger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 6 sommerhuse