Emne nr.: 130-G53114
Emne nr.: 130-G53114

Sommerhuse med havudsigt er meget attraktive og derfor også meget efterspurgte. Forklaringen er lige til: Kombinationen af skøn beliggenhed, en fantastisk udsigt og selvfølgelig god tid til at nyde det hele. Uanset hvilket sommerhus, du ender med at falde for, kan I roligt begynde at glæde jer til en dejlig og afslappende ferie.

Her på siden er det på ingen måde en udfordring at finde det sommerhus med havudsigt, der imødekommer jeres behov. Vi har nemlig altid det største udvalg, og derfor kan vi hurtigt give dig overblikket over de sommerhuse med havudsigt, du kan vælge mellem. Lige så nemt det er finde dit sommerhus, lige så nemt er det at få bookingen på plads.

Du kan i den grad glæde dig til en dejlig ferie sammen med familien i det sommerhus, du bestemmer dig for. Ferien er noget ganske særligt, først og fremmest fordi at der ikke er nogen af jer, der har travlt. Tværtimod har I masser af tid til hinanden - til at være sammen som en familie. Et sommerhus er den optimale ramme, fordi I får hundrede procent frie hænder til at skabe jeres egne ferieoplevelser.

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer vældig godt i forhold til, at din søgning efter sommerhus svendborg med havudsigt har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig når som helst det største udvalg af attraktive sommerhuse. Det er en meget stor fordel for dig, at du får overblik over alle mulighederne det samme sted, for så kan du fokusere på at finde nøjagtig det sommerhus, der imødekommer dine ønsker.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen klaret. Her er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du foretrækker, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Svendborg er en havneby ved Svendborgsund og inviterer dig til at tilbringe ferien i et sommerhus.

Der venter dig masser af romantik ved den vidunderlige solnedgang på Christiansminde strand.

Kajanlægget ved sundfærgen Helge ligger ved siden af Christiansminde strand. Herfra kan I tage på små udflugter på øhavet.

I Rottefældeskoven er der en lille å og flere vandrestier. Und dig selv lidt frisk luft til fods eller på cykel.

I nærheden af midtbyen ligger Rottefældeskoven, som inviterer naturelskere til at gå ture og tage på svampejagt i efteråret.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til den laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på portalen kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 20 sommerhuse