Emne nr.: 160-B4040
Emne nr.: 160-B4040

I kan glæde jer til en skøn ferie i attraktive omgivelser i det sommerhus, du beslutter dig for. Glæd jer til nogle dejlige dage, hvor I har masser af tid til at være sammen, til at slappe af og til at tage på udflugter i nærområdet.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde netop det sommerhus, der matcher dine behov, er det afgørende, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Her finder du ikke noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi når som helst tilbyder det største udvalg af sommerhuse.

Når søgningen er slut, og du har fundet netop det sommerhus, der matcher dine krav, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal gennemføres, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Når der skal være plads til 3-4 familier ad gangen, er et sommerhus til 18 personer svaret. Her er der både plads til at spise morgen- og aftensmad sammen, og til at man kan slænge sig i en krog med en god bog for sig selv. Feriens program og planlægning afgør I selv. Vi ser mange gange, at der er et aktivitetsrum og/eller en pool i sommerhusene i denne størrelse, så der er gode chancer for at få en rigtig skøn ferie i et sommerhus med en hyggelig og luksuriøs indretning.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Landskabet ved Stauning er ideelt for familieferier. Her er der gode vandre- og cykelstier, rigt flora og fauna, hede, skov og vand. Idylliske omgivelser, interessante seværdigheder og masser af muligheder for aktiviteter.

Var det noget med en vandretur gennem hede og skov? Dejbjerg Hede ligger ikke langt fra Stauning, og fra det højeste punkt bliver man belønnet med den smukkeste udsigt over Ringkøbing Fjord.

Skaven Strand ved Ringkøbing Fjord syd for Stauning er et dejligt sted at slikke sol. Børnene kan gå på opdagelse efter bunkere her.

Destilleriet Stauning Whisky er den eneste af sin slags i Danmark og er kendt langt ud over regionen. Ta' med på en guidet tur og smag efterfølgende på de ædle dråber.

Fra Stauning tager det under en halv time i bil at komme til nogle af Vesterhavets allerdejligste badestrande.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til den laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på portalen kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for assistance eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 1 sommerhuse