Emne nr.: 325-352
Emne nr.: 325-352

Et sommerhus kan opfylde en række forskellige ønsker og behov. Her er plads til både afslapning som aktivferie. Nyd tiden sammen i det sommerhus, der er jeres klare favorit, og skab den ferie I drømmer om.

Du er kommet til det bedste sted i din søgning efter det sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på en lang række forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde netop det sommerhus, der passer til jer.

Når din søgning efter ”sommerhus stadionvej harboøre” er ved at være ved ovre, fordi du har fundet præcis det sommerhus, familien drømmer om, mangler der kun én ting. Du skal nemlig have bookingen overstået, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig dit sommerhus i den periode, hvor I gerne vil af sted. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Harboøre ligger på den jyske vestkyst med hav og strand lige uden for døren. De store uberørte naturområder er perfekte at drage på opdagelse i, og området byder på masser af ferieaktiviteter for børnefamilier.

Lidt syd for Harboøre ligger Ferring Sø. Søen er et yndet udflugtsmål, da området er rasteplads for mange fugle. Det varierede landskab byder på gode vandrestier gennem bl.a. enge og istidslandskab.

Ta' turen langs havet de 11 km fra Harboøre til Thyborøn og nyd den smukke, barske natur hen over Harboøre Tange. De uberørte landskaber med vand på begge sider er indbegrebet af fred og ro.

Den smukke og barske natur omkring Harboøre er fyldt med vandre- og cykelruter, hvor I kommer vidt omkring og lærer ferieområdet at kende. I Harboøre kan I tage det hele i jeres eget tempo. Her er der ingen stress og jag.

Jyllandsakvariet i Thyborøn byder på oplevelser og aktiviteter for hele familien - nok til en hel dag. I kan bl.a. røre ved fisk og krabber, finde rav og bearbejde det i værkstedet, tage på skattejagt og arbejde i strandværkstedet. Der er også en legeplads til familiens hund med agilitybane.

Det flade landskab ved Harboøre er helt perfekt til cykelture, hvor også børnene kan være med. Inden for overkommelig afstand er her masser at opleve.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til markedets billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på hjemmesiden kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 799 sommerhuse