Emne nr.: 107-324

Det bedste ved at leje et sommerhus er, at man hurtigt føler sig hjemme. Den individuelle indretning og de mange oplevelser, der venter jer i lokalområdet, er med til at gøre jeres ferie i det sommerhus, I har besluttet jer for, til noget ganske særligt.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder dine krav, er det afgørende, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Hvad det punkt angår, kan du ikke finde noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi til hver en tid giver dig det største udvalg af sommerhuse.

Den sidste brik, der mangler at falde på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår hurtigt og sikkert over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gennemført, kan du læne dig tilbage i visheden om, at I kan glæde jer til alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

De mange skønne oplevelser og seværdigheder, som området ved Vrist byder på, er medvirkende årsag til, at Vrist er så populært et feriested.

JyllandsAkvariet i Thyborøn er en kæmpe oplevelse for både børn og voksne. Blandt akvariets mange aktiviteter kan man være med til at fodre hajer.

Børnene vil elske en tur i Vejlby Sommerpark tæt på Vrist. Blandt de mange attraktioner her er klappezooen og minigolfbanen, hvor familien kan dyste mod hinanden.

På det smukke galleri Det Gule Hus i Bovbjerg lidt syd for Vrist udstilles der betagende oliemalerier og akvareller samt keramiske værker.

De stejle skrænter ved Ferring syd for Vrist er det helt rigtige sted, hvis man vil tilføje ubetalelig udsigt til sin vandretur.

Vrist Strand er så bred og lang, at den er perfekte til opsætning af drager. Her kan man rigtig få fart på.

Maleren Jens Søndergaard har indrettet et kunstmuseum i sit sommerhus i Ferring. Museet viser nogle af hans malerier af lokale motiver.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid booker dit sommerhus til markedets billigste pris her på domænet. Som kunde her på hjemmesiden kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for assistance eller spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du leder efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 905 sommerhuse