Emne nr.: 332-020238
Emne nr.: 332-020238

Et sommerhus er det optimale valg, når tiden igen er inde til at samle familie eller venner. Om det bare er for et par dage eller en længere periode, er et sommerhus et hyggeligt sted at samles og skabe nye minder.

I din søgning efter ”sommerhus skagen påsken” er det vigtigt for dig at finde det sted, der tilbyder flest sommerhuse. Den gode nyhed er, at du netop har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre portaler, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel det giver dig er, at du sparer tid, fordi du nemt og enkelt kan danne dig et overblik over alle mulighederne.

At finde dit sommerhus er naturligvis et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er gennemført, kan du være sikker på, at rammerne om familiens forestående ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få den overstået.

Vær tidligt ude og få det største udvalg af sommerhuse i påsken. Sommerhuse til påsken er meget efterspurgte. Når I ved, hvad planen for påsken er, og hvor mange der skal med på påskeferie, kan I med fordel booke et sommerhus. Jo hurtigere I er ude, jo flere sommerhuse vil der være at vælge imellem.

Skal familien og/eller vennerne samles i et sommerhus i påsken? Så er det en god ide at få styr på, hvilke forventninger eller krav der er til det sommerhus, I bestemmer jer for at leje. Er det eksempelvis vigtigt, at I er tæt på en større by, eller vil I hellere prioritere en swimmingpool? Alle muligheder er åbne, og der er frit valg på alle hylder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Grenen nord for Skagen er lige der, hvor havene mødes.

Det Grå Fyr er med sine 46 meter det andenhøjeste fyrtårn i Danmark.

På Skagens Bamsemuseum kan børnene få timer til at gå med at kigge på de fine udstillinger. Der er mere end 100 montre.

Bølgerne i havet rundt om Skagen egner sig perfekt til en tur på surfbrættet.

De berømte Skagenmaleres værker kan ses på Skagen Kunstmuseum. Selv om mange motiver går igen på flere af malerierne, er det gengivet ud fra kunstnerens eget perspektiv.

Selv om Skagen ligger på østkysten, er vestkysten ikke længere væk, end at man kan se både solopgang og solnedgang over havet.

Ikke langt fra Grenen ligger den berømte danske digter Holger Drachmann begravet. Graven ligger på et af de allersmukkeste udsigtspunkter ved Skagen.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til den billigste pris her på hjemmesiden. Som kunde her på hjemmesiden er du nemlig helt automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have særlige ønsker eller krav til det sommerhus, du søger efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 91 sommerhuse