Emne nr.: 332-020199
Emne nr.: 332-020199

Et sommerhus er et rigtig fint udgangspunkt for en vellykket ferie. Kombinationen af en skøn beliggenhed og nem adgang til aktiviteter og oplevelser i lokalområdet er en sikker opskrift på succes.

Det er meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at organisere familiens forestående ferie. På den måde får du nemlig de bedste muligheder for at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder jeres krav. For så vidt angår det punkt kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønne sommerhuse.

Når søgningen er overstået, og du sidder tilbage med det sommerhus, der opfylder jeres krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være i mål. Der mangler kun én ting på dette punkt: nemlig at få bookingen overstået. Den kan hurtigt klares direkte over nettet, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien starter.

Uanset hvilket sommerhus med plads til 12 personer, du bestemmer dig for, kan du være sikker på, at I får fin plads omkring jer. Her er faktisk så meget plads, at sommerhuse er oplagte valg, når I f.eks. er 2-3 familier, der gerne vil på ferie sammen. Sommerhuse til 12 personer er et attraktivt valg, når I er en større flok, der skal af sted sammen. Det skyldes, at der er god plads til alle mand, og at sommerhuse i denne størrelse har netop den indretning og de faciliteter, som en større gruppe af mennesker kræver.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Grenen nord for Skagen er lige der, hvor havene mødes.

Holder I ferie i Skagen, må I ikke gå glip af det særlige naturfænomen; Danmarks største vandreklit Råbjerg Mile.

I skovene rundt om Skagen vokser der mange spiselige svampe. Holder man efterårsferie her, kunne en tur med kurven i skoven være en god aktivitet.

I sin tid boede der i Skagen en kunstnerkoloni, og deres historie kan opleves på byens kunstmuseum, hvor mange af deres værker er udstillet.

Mindesmærket "De blev derude" er rejst til ære for alle de søfolk og fiskere, der mistede livet på søen fra år 1862 og frem til i dag.

Ægteparet Anna og Michael Ancher og deres datter Helga skabte et utal af malerier, hvoraf mere end 250 er udstillet i Anchers Hus.

Det Grå Fyr er med sine 46 meter det andenhøjeste fyrtårn i Danmark.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 15 sommerhuse