Emne nr.: 035-11198

Hele familien kan glæde sig til en afstressende ferie i uge 30. Det er altid spændende at komme til Rørvig, hvor I får nem adgang til mange dejlige ferieoplevelser i lokalområdet.

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse, som er ledige i uge 30. Det giver dig overblik og sikrer, at du på en nem og enkel måde kan finde netop det sommerhus, der opfylder dine ønsker til indretning og beliggenhed.

Tag væk fra de vante rammer i et sommerhus, hvor I virkelig kan koble af. Anvend tiden til at spille spil, læse en bog eller gå på opdagelse i nærområdet. Nu har I langt om længe en pause fra vasketøjet, støvsugeren og hækkeklipperen. Nyd den i det sommerhus I ender med at leje.

Når du leder et sommerhus til familiens forestående ferie, er det af stor betydning, at det sommerhus, du vælger, opfylder så mange af jeres krav som muligt. Derfor betyder det meget, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du altid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når søgningen er forbi, og du har fundet det sommerhus, der skal forme rammen om familiens ferie, er det om at få bookingen på plads. Det klares på et øjeblik online - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Rørvig er en populær ferieby på Sjælland. Her mødes Isefjorden og Kattegat.

Den lille by har bevaret meget af sin originalitet. Sommeren er bestemt til afslapning og familietid.

Tilbring en familievenlig feriedag på oplevelsesgården Nygårdens Gårdbutik. Her lever der mange dyr, og børnene kan kaste med dåser, fiske efter ænder og grave efter guld. I gårdcaféen kan I slappe af og blive hængende.

Der er næppe noget mere afslappende end at side på molen ved Rørvig havn og se på skibene.

Korshage er et naturreservat i Rørvig. Reservatet strækker sig til Sjællands nordligste spids, og er hjemsted for en vidunderlig flora og fauna.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på hjemmesiden.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 1 sommerhuse