Emne nr.: 328-I6688

Et sommerhus er det oplagte valg, når ferien eller weekendturen står for døren. I fastlægger selv rammerne for dagens program, der kan indeholde alt fra afslapning med en god bog til aktive timer i naturen.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter det sommerhus, der skal forme rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på en lang række forskellige portaler. Du sparer tid og kan fokusere på at finde nøjagtig det sommerhus, der passer til jer.

At finde dit sommerhus er første skridt mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver klaret. Her er der ingen grund til at skubbe beslutningen, for andre end du kan være i færd med at søge samme sommerhus som dig. Derfor: Få overstået bookingen så hurtigt som muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit over nettet - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Som en familievenlig ferieby ved kysten, er Søndervig især populær blandt familier. Jyllands magiske landskaber og attraktive udflugtsmål sørger for afvekslende feriedage.

Lystfiskere kan nyde deres ophold i Søndervig, da både Nordsøen og Put & Take søerne giver håb om en rig fangst.

Hver morgen kl. 7 er der en fiskeauktion i Hvide Sande, som bestemt er værd at besøge. Her bliver de friske fisk fra den seneste fangst auktioneret bort, og man har mulighed for at vurdere fiskene helt tæt på.

Minigolfbanen i Søndervig byder på en dejlig afveksling for familien. Her kan alle have det sjovt sammen, og alle kan vise sin kunnen.

På grund af sin fantastiske beliggende bliver Søndervig ofte kaldt for porten til Vesterhavet.

Det 38 m høje Nr. Lyngvig Fyr ligger kun 6 km fra Søndervig og tilbyder en vidunderlig udsigt. Her er der også et lille informationscenter, der beskæftiger sig med regionens flora og fauna.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk dækket ind af vores prisgaranti. Det vil sige, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 1.769 sommerhuse