Emne nr.: 123-LN1723

Din søgning efter et sommerhus, der ligger tæt ved vandet, er første skridt på vejen mod en uforglemmelig ferie for hele familien. Ikke alene kan I se frem til nogle skønne timer på stranden; I kan også roligt se frem til de oplevelser, som lokalområdet omkring jeres sommerhus i øvrigt byder på.

Er der styr på hvilket sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres ferie eller weekendtur? Ellers kan I få overstået bookingen nu. Når I har lejet et sommerhus, er der kun den søde ventetid tilbage. I kan se frem til en dejlig ferie med præcis de oplevelser, I foretrækker.

I din søgning efter et sommerhus har det væsentlig betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. På den måde forbedrer du nemlig dine muligheder for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder. Det skyldes at det altid er hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg af sommerhuse. Hver eneste dag, hele året.

Den sidste brik, du skal have på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gået igennem, kan du læne dig tilbage i visheden om, at I kan glæde jer til alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Oplev Nordjylland fra sin smukkeste side, og nyd den afslappende atmosfære i det hyggelige ferieområde Nørlev ved den nordjyske kyst.

Tag dig tid til at udforske området omkring Nørlev, da det maleriske hedelandskab er næsten lige så smukt som regionens næsten mystiske skove.

Ved Nørlev er det muligt at leje heste, så der er ikke noget, der står i vejen for en ridetur langs kysten.

Knap 22 km fra Nørlev ligger Nordsøen Oceanarium, som er en af de største attraktioner i regionen. Nordeuropas største akvarium giver et fascinerende indblik i undervandsverdenen.

Nørlev er det ideelle udgangspunkt for familiecykelture, da Nordjylland især er god at udforske på cykel.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk omfattet af den, når du booker et sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for assistance eller spørgsmål omkring et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 19 sommerhuse