Emne nr.: 160-D2133

Uanset hvilket sommerhus du falder for, kan du roligt glæde dig til en virkelig dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I får masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i et sommerhus med en hyggelig indretning og en skøn beliggenhed. Glæd dig til afslappende udflugter og oplevelser i lokalområdet sammen med dem, du holder mest af.

Et gammelt ordsprog siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer rigtig fint i forhold til, at din søgning efter sommerhus næsvej assens har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig altid det største udvalg af attraktive sommerhuse. Det er en kæmpe fordel for dig, at du får overblik over alle mulighederne det samme sted, for så kan du koncentrere dig om at finde præcis det sommerhus, der opfylder dine ønsker.

Den sidste brik, du skal have på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gennemført, kan du læne dig tilbage i visheden om, at der venter jer alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den 800 år gamle by Assens ligger på den sydlige del af Fyn.

Både syd og nord for Assens ligger de skønneste strande, der er helt perfekte til en familiedag med sol, sopping og sandslotte.

En ferie ved Assens giver fine muligheder for at kombinere afslapning med aktiv ferie.

Lige uden for Assens ligger en bindingsværksgård fra år 1600. Gården er nænsomt renoveret og et af de ældste af slagsen i Danmark. I dag huser gården et galleri.

Også lystfiskere er glade for at holde ferie ved Assens.

Marker og skov gør naturen ved Assens til et skønt sted at færdes til fods eller på cykel.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er 100% tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer dit sommerhus hos os.

Hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 54 sommerhuse