Emne nr.: 130-L50439
Emne nr.: 130-L50439

Der er absolut ingen tvivl om, at hele familien i den grad vil nyde at komme hjemmefra for at tilbringe nogle afslappende dage i det sommerhus, du er på udkig efter. Glæd jer til masser af tid til hinanden og til den lange række af ufoglemmelige ferieoplevelser der venter jer.

Din søgning efter ”sommerhus mosevej virksund” er netop kommet et stort skridt tættere på at blive virkeliggjort. Her på Feline Holidays kan du nemlig altid finde det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er er, at du får overblik over mulighederne på ét sted. Derved sparer du tid og kan fokusere på at finde netop det sommerhus, der opfylder familiens behov.

Når søgningen er forbi, og du har fundet det sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie, gælder det om at få bookingen overstået. Det klares på et øjeblik online - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Virksund ligger ved Limfjorden ved mundingen af den fascinerende Hjarbækfjord, og er et attraktivt ferieområde for familier med børn.

Om sommeren er Virksund et fantastisk sted at bade for familier med børn. Byg sandslotte, bliv brun af solen og nyd badesjov i det klare vand.

En badedag på stranden i Virksund er meget populært, da vandet kun bliver langsomt dybere og dermed er ideelt for familier med små børn.

Feriebyen Virksund inviterer jer til at spadsere langs den lille havn. Her kan I se på skibene og nyde den maritime atmosfære.

I skoven ved Kvindskarp kan du tage på en sjov skattejagt sammen med dine børn.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk omfattet af den, når du booker et sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 168 sommerhuse