Emne nr.: 090-43352
Emne nr.: 090-43352

Flere og flere vælger et sommerhus til 16 personer, fordi der er fin plads til alle feriegæster. Samtidigt er sommerhusene til 16 personer et rigtig godt udgangspunkt for feriens oplevelser. Her kan I alle komme og gå, som I har lyst i løbet af dagen, for igen at samles om middagsbordet til aften. Sommerhuse til 16 personer er et populært valg, når I er en større flok, der skal af sted sammen. Det skyldes, at der er god plads til alle mand, og at denne type sommerhuse har netop de faciliteter, som en større gruppe kræver.

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for, kan du i den grad glæde dig til en virkelig dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I har masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i et sommerhus med en skøn beliggenhed. Glæd dig til afslappende udflugter og oplevelser i lokalområdet sammen med dem, du holder mest af.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har væsentlig betydning. Jo flere der er, jo nemmere får du nemlig ved at finde netop det sommerhus, der matcher familiens ønsker. For så vidt angår det punkt, får du de bedste muligheder her på hjemmesiden, fordi vi altid giver dig det største udvalg.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen gennemført. Her er der ingen grund til at skubbe beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at du får bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du er faldet for, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det familievenlige ferieområde Middelfart tilbyder dig og dine kære en masse muligheder for ferieaktiviteter ved Lillebælt.

Teknologi- og bilinteresserede bør bestemt besøge Strib Automobilmuseum i Middelfart. Her finder I vidunderlige veteranbiler og historiske motorcykler, som de tidligere godsejere engang samlede på.

Der er meget at opdage omkring Middelfart, og en særlig dejlig oplevelse er en gåtur på den gamle bro, hvor besøgende kan gå over Lillebælt.

En hvalsafari er en af de mest imponerende oplevelser I kan få under jeres ferie i Middelfart. På en tur med en af hvalsafaribådene kan marsvinene observeres helt tæt på i deres naturlige livsrum.

Lillebælt Golfklub ligger kun 200 m fra Middelfart centrum og imponerer med sin let kuperede 18-hullers golfbane, der tilbyder en vidunderlig udsigt over Lillebælt.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på domænet.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for assistance eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 21 sommerhuse