Emne nr.: 090-30772
Emne nr.: 090-30772

Et sommerhus er et rigtig fint udgangspunkt for en vellykket ferie. Kombinationen af en skøn beliggenhed og nem adgang til aktiviteter og oplevelser i lokalområdet er en sikker opskrift på succes.

Det er væsentligt, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at planlægge familiens kommende ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder jeres behov. Hvad det punkt angår kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af dejlige sommerhuse.

At finde dit sommerhus er første skridt på vejen mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver klaret. Her er der ingen grund til at vente, for andre end du kan være på jagt efter samme sommerhus som dig. Derfor: Få klaret bookingen så hurtigt som muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit online - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Opgrader weekenden eller ferien i et sommerhus ved at tilvælge spa som en af faciliteterne. Skær lidt frugt, tag kolde drikkevarer med og sørg for den hyggelige stemning - på den måde skaber du din egen lille wellness-afdeling i det sommerhus, du har besluttet dig for at leje.

Vil I gerne have flest mulige sommerhuse med spa at vælge imellem? Så søg på Feline Holidays. Her finder I helt sikkert det sommerhus med spa, I leder efter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

En ferie i Marielyst bliver aldrig kedelig. Den betagende og afvekslende natur, bylivet med fine shopping- og indkøbsmuligheder samt et rigt og varieret kulturliv sørger for, at der er nok at vælge imellem.

Middelaldercentret i Nykøbing Falster ligger kun 15 km fra Marielyst. Centret er både et oplevelsescenter og et frilandsmuseum, og børn som voksne kan prøve på egen krop, hvordan det var at leve dengang.

Hvis I elsker eventyr, bør I besøge Marielyst Gokart og Paintball Center. Den snoede strækning glæder både gamle og unge.

Bag den lange strand ved Marielyst ligger nåleskoven Bøtøskoven. Gå en tur her uanset årstid og mærk, hvor afslappende det er.

Den børnevenlige strand ved Marielyst er hele 20 km lang og derudover flad og overskuelig. Stranden har Det Blå Flag på grund af den høje vandkvalitet.

I landskabet ved Marielyst er der mange afmærkede vandreruter, så man kan vælge den, der passer til familien. Her kan også de yngste være med.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid booker dit sommerhus til markedets billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du er på jagt efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 427 sommerhuse