Emne nr.: 160-D3130
Emne nr.: 160-D3130

Et sommerhus er det perfekte valg, når familien eller vennerne skal samles. I et sommerhus er tiden helt jeres egen, og I kan selv lægge planen for dagens udendørs og indendørs oplevelser.

I din søgning efter et sommerhus har det afgørende betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. Herved forøger du nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg af sommerhuse. Hver eneste dag, hele året.

Når søgningen er overstået, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få overstået bookingen. Den del foregår nemt og enkelt over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Her på portalen er det både nemt og enkelt at finde netop det sommerhus med pool, som du ønsker dig til familiens kommende ferie. Intet andet sted vil du nemlig finde så mange sommerhuse samlet på ét sted. Kort sagt får du overblik over alle mulighederne og dermed også de bedste chancer for at finde det sommerhus med pool, der opfylder jeres ønsker. Selve bookingen er hurtigt overstået, den klares over nettet.

Fri adgang til jeres egen pool døgnet rundt er et stensikkert hit. Der er på det nærmeste garanti for, at især familiens yngste medlemmer kommer til at bruge meget tid i pool'en.

Det er altid et problem at skulle koordinere flere familiemedlemmers kalendere - og opgaven bliver på det nærmeste umulig at løse, hvis det er uden for skolernes ferieperioder. Du behøver dog ikke at opgive tanken om et velfortjent afbræk i hverdagen. Løsningen er lige til: Book en weekend eller en miniferie, der for eksempel strækker sig over 2-4 dage. Det kan alle finde tid til, og det vil være sundt for jer alle at trække stikket i nogle dage.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Horsens imponerer med smukke landskaber, afvekslende udflugtsmål og interessante seværdigheder ved Jyllands smukke østkyst.

Havnebyen Horsens fortryller lystfiskere. Du kan håbe på en god fangst ved både kysten og fjorden.

I Museum Horsens er der en spændende udstilling med fund og sølv fra middelalderen og oldtiden.

Hvis du leder efter wellness og afslapning er Aqua Forum i Horsens det helt rigtige sted. I spaen kan du bl.a. komme væk fra hverdagen i dampbadet og saunaen.

I Horsens er der en ca. 13 m høj stålgitterbro, som hedder Den Genfundne Bro. Broen blev bygget over Gudenåens kløft i 1899 og i 1925 blev den "skjult" under en dæmning. I 2013 blev broen omsider "genfundet" under forberedelserne til naturgenopretningen af åen.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket af Feline Holidays's prisgaranti. Det vil sige, at du ikke kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for hjælp eller spørgsmål omkring et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 20 sommerhuse