Emne nr.: 121-22-1362

Vælg et sommerhus som udgangspunkt for jeres næste ferie. Uanset hvilket sommerhus, I vælger, vil der være en række spændende oplevelser og udflugter i lokalområdet, som bare venter på at blive udforsket.

Det er væsentligt, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at arrangere familiens næste ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde netop det sommerhus, der imødekommer jeres ønsker. På det punkt kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af dejlige sommerhuse.

Når søgningen er slut, og du har fundet netop det sommerhus, der matcher dine behov, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal gennemføres, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Din søgning efter ”sommerhus med pool ringkøbing” nærmer sig vejs ende nu. Intet andet sted kan du nemlig finde så mange sommerhuse med pool samlet ét sted som på denne portal. Kort og godt får du de bedste chancer for at få alle dine ønsker til dit sommerhus til at blive opfyldt hos os, fordi vi giver dig overblik over mulighederne. Selve bookingen klares også nemt og enkelt direkte over nettet.

Det er en helt særlig oplevelse at tage på ferie i et sommerhus, der er opført i attraktive omgivelser. Hele familien kan roligt begynde at glæde sig til et dejligt ophold på første klasse. Her er fri adgang til poolafdelingen med det tropiske klima, når som helst det passer jer. På samme tid er der selvfølgelig også nem adgang til udflugter i nærområdet omkring jeres sommerhus.

Du behøver ikke at bekymre dig om at finde en hel uge, hvor hele familien kan tage af sted. Et kortere ophold på f.eks. 3-4 dage er således en oplagt mulighed for et hårdt tiltrængt afbræk i en travl hverdag, hvor alle uden ophør har fuld fart på.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ringkøbing og omegn har masser af ferieoplevelser også for de, der ikke vil ligge ved stranden hele dagen.

Surfere er vilde med Ringkøbing Fjord pga. de gode vindforhold og det lave vand.

Stranden ved Søndervig er en af de mest populære badestrande i Danmark.

Søndervig er en skøn badeby ved Vesterhavet og ikke langt fra Ringkøbing Fjord. Byen kaldes også Porten til Vesterhavet, og her er hyggelige butikker og spisesteder samt en dejlig sandstrand.

Ringkøbing Fjord er gennemsnitligt kun 1,5 meter dyb, og vandet her er roligt. Derfor er den velegnet, når børnene gerne vil til vandet.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid booker dit sommerhus til den billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du er på udkig efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 125 sommerhuse