Emne nr.: 160-B4045

Har du fået styr på hvilket sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie eller weekendtur? Ellers kan I få klaret bookingen nu. Når I har booket et sommerhus, er der kun den søde ventetid tilbage. I kan se frem til en uforglemmelig ferie med lige præcis de oplevelser, I foretrækker.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter det sommerhus, der skal forme rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle overskue et væld af forskellige portaler. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde præcis det sommerhus, der passer til jer.

Når du har fundet dit sommerhus, er det meget vigtigt, at du får bookingen klaret. Det foregår nemt og enkelt online, og tager kun et øjeblik. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at I alle sammen skal af sted.

Her på hjemmesiden er det både nemt og hurtigt at finde netop det sommerhus med pool, der vil opfylde dine krav. Intet andet sted finder du nemlig så stort et udvalg af denne specielle type sommerhuse; kort sagt får du overblik over alle mulighederne på ét sted. Det vil sige, at du kan fokusere på at finde det helt rigtige sted, fremfor at skulle starte forfra igen og igen på andre hjemmesider. Når du har fundet dit sommerhus med pool, er det lige så nemt og enkelt at få overstået bookingen.

Pool’en er omdrejningspunktet i det sommerhus, du bestemmer dig for. Her kan I glæde jer til mange sjove og afslappende timer for både store og små vandhunde.

Synes du, det er uoverskueligt at finde en hel uge, hvor alle kan tage med i et sommerhus, når man ikke lige er i en af skolernes ferieperioder? Du står ikke alene med den udfordring. Løsningen ligger imidlertid lige til højrebenet: tag afsted på en miniferie eller et weekendophold. Det kræver ikke mere, end at I kan finde 2-4 dage, hvilket er væsentligt nemmere end at skulle finde en hel uge. I vender med garanti tilbage fulde af frisk energi efter nogle skønne dage, hvor I har haft tid til at slappe af og haft tid til at være sammen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Istiden har formet et naturligt og vildt romantisk landskab i Herningområdet. Uanset om det er for to eller med familien, finder I her talrige individuelle mål for vandre- og cykelture.

Skjern Å løber gennem Rørbæk Sø. Vandet har en rig fiskebestand og her føler gedder og andre ferskvandsfisk sig hjemme.

Baboon City er et indendørs legeland i Herning, som er perfekt på regnvejrsdage. De små kan boltre sig gennem kuglerne og have det sjov. Forældrene kan tage en bog med.

Herning Museum viser byudviklingen. Især broderirummet er meget smukt, hvor der bliver oprettet forbindelse til tekstilindustrien.

Kølkær er et dejligt sted, hvor I kan bo i naturen. Der er ikke langt til de nærmeste byer eller til Herning.

Arnborg badesø er den perfekte destination på en varm sommerdag. Her er der en sandstrand og badebroer til at springe i vandet. Der er også borde til en picnic, som sørger for en hyggelig dag.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid lejer dit sommerhus til markedets billigste pris her på hjemmesiden. Som kunde hos os bliver du nemlig automatisk dækket af vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 5 sommerhuse