Emne nr.: 090-43352
Emne nr.: 090-43352

Et sommerhus kan opfylde en række krav. Her er plads til såvel at slappe af og til at være aktive. Nyd tiden sammen i det sommerhus, I falder for, og skab den ferie I har drømt om.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter det sommerhus, der skal forme rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på mange forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan fokusere på at finde netop det sommerhus, der passer til jer.

At finde dit sommerhus er naturligvis et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig være på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så den del er overstået på et øjeblik.

Et sommerhus med pool er lig med en ferie i luksuriøse rammer. Jo flere sommerhuse du kan mellem, jo bedre muligheder har du for at finde den perfekte ramme om familiens næste ferie. I den henseende er du kommet til det helt rigtige sted; her kan du nemlig altid finde det største udvalg af attraktive og skønt beliggende sommerhuse med pool.

Sommerhusene med pool er attraktive hele året igennem. Dels fordi I får jeres helt egen pool, som I kan benytte, når som helst I ønsker det, dels fordi der altid er et skønt, tropisk klima i poolafdelingen, uanset årstiden og vejret. I kan godt begynde at glæde jer til nogle dejlige dage sammen.

Det er altid et problem at skulle koordinere flere familiemedlemmers kalendere - og opgaven bliver på det nærmeste helt umulig at løse, hvis I gerne vil afsted uden for skolernes ferieperioder. Du behøver dog ikke at slippe tanken om et velfortjent afbræk i hverdagen. Løsningen er lige til: Book en weekend eller en miniferie, der for eksempel varer 2-4 dage. Det kan alle finde tid til, og det vil være sundt for hele familien at trække stikket i nogle dage.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Lad jer blive fortryllet af Middelfarts afslappende atmosfære og nyd jeres ferie i en af landets smukkeste ferieregioner.

Det er altid værd at tage en tur gennem den vidtstrakte Kongebroskoven ved Middelfart, da der er meget at opdage her, som f.eks. Hindsgavl Slot.

Middelfart er det ideelle udgangspunkt for familiecykelture, da den fortryllende region kan udforskes rigtig godt på cykel takket være det omfattende stinetværk.

Det er ikke kun børnehjerter der slår hurtigere, når de besøger den historiske miniby i Fredericia, ikke langt fra Middelfart.

Middelfart tilbyder det perfekte miljø for lystfiskere og sportsfiskere, da Fyn begejstrer med vidunderlige fiskepladser og en forbløffende fiskerigdom.

Naturpark Lillebælt strækker sig rundt om Middelfart, og er med sine 370 km2 landets største naturpark.

Lillebælt Golfklub ligger kun 200 m fra Middelfart centrum og imponerer med sin let kuperede 18-hullers golfbane, der tilbyder en vidunderlig udsigt over Lillebælt.

Prisgaranti

Det er meget vigtigt for os, at du er hundrede procent tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige sommerhuse. Du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer dit sommerhus hos os.

Hvis du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 38 sommerhuse