Emne nr.: 325-571-
Emne nr.: 325-571-

Drømmen om en skøn ferie sammen med familien i et sommerhus med pool er lige kommet et stort skridt tættere på at gå i opfyldelse. Her på siden finder du nemlig det største udvalg af sommerhuse med pool. Dermed får du det bedste overblik over alle mulighederne og betyder, at du nemt og enkelt kan finde og leje netop det sommerhus med pool, som er din favorit.

Sommerhusene med pool er attraktive hele året. Dels fordi I får jeres egen pool, som I kan benytte, når som helst I har lyst, dels fordi der altid er et skønt, tropisk klima i poolafdelingen, uanset årstid og vejr. I kan roligt glæde jer til nogle dejlige dage sammen.

Det er ikke noget problem at booke en periode, der er kortere end en uge. Det er der rent faktisk mange, der gør, fordi det er langt nemmere at finde 2-4 dage til en weekend eller en miniferie, end det er at skulle hive en hel uge ud af flere travle familiemedlemmers kalender. Uanset hvor længe I gerne vil af sted, er det helt sikkert, at I alle vender tilbage med frisk energi efter en skøn ferie med tid til hinanden.

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for, kan du roligt se frem til en super dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I har masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i et sommerhus med en hyggelig indretning og en skøn beliggenhed. Glæd dig til mange dejlige oplevelser i nærområdet sammen med dem, du holder mest af.

I din søgning efter ”sommerhus med pool lemvig” handler det om at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du lige har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du nemt og enkelt kan danne dig et overblik over alle mulighederne.

Når jagten er forbi, og du har fundet det sommerhus, der skal danne rammen om familiens ferie, er det om at få bookingen overstået. Det klares på ingen tid online - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den idylliske ferieby er ideel til vandsport og badeferie med hele familien på grund af sin særlige placering mellem landets største fjord og det nærliggende Vesterhav.

På en rundvisning gemmen Lemvig møder I talrige levn, der stammer fra stenalderen. Derudover vil I også støde på gravhøje fra bronzealderen.

Med udgangspunkt i tilmeldinger tilbyder den mobile surferskole Spiritsurf kurser i stand-up padling ved Limfjorden. I den populære sport holder du balancen på en slags surfbræt og glider stående med en padle over det glitrende vand.

Sus igennem Jyllands smukke natur med Lemvig jernbane fra 1879. Toget køre fra Vemb, gennem Lemvig og til Thyborøn.

I skovområdet Klosterheden fører to langrendsløjper gennem skoven med en samlet længde på 9 km. Ruterne, der er forberedt til sne, tilbyder en eventyrlig tur, der fører forbi bække.

Tante Andantes Hus er et sandt børneparadis. Fortæl historier med malerier eller sang - i legeværkstedet kan børn lade deres kreativitet få frit løb. Der er meget at udforske fra det fjollede toilet til taghulen.

Lad din sjæl vandre under en bådtur på Limfjorden.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort sagt, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 22 sommerhuse