Emne nr.: 130-C21190
Emne nr.: 130-C21190

Det er altid hyggeligt at organisere ferien i fællesskab. Lej et sommerhus og lad hele familien være en del af planlægningen. Hvor vil I hen, og hvad kan man lave i området? Når I har undersøgt, hvilke oplevelser I kan glæde jer til, kan I begynde at glæde jer til I skal afsted.

I forbindelse med din søgning efter ”sommerhus med pool klegod” er det af stor betydning for dig, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. Det forøger nemlig dine chancer for at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder dine krav. Med andre ord: du har brug for overblik. Og overblik er netop, hvad du får her på portalen; vi har nemlig altid det største udvalg.

At finde dit sommerhus er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig også på plads, før du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen online, så den del er overstået på et øjeblik.

Jo højere et antal af sommerhuse med swimmingpool du kan vælge mellem, jo bedre muligheder er der for, at du kan finde den optimale ramme omkring familiens kommende ferie. Netop derfor er du kommet til den helt rigtige hjemmeside. Her får du nemlig adgang til den største mængde af sommerhuse med pool - og det er både nemt og hurtigt at booke det sommerhus, du har udset dig.

Uanset hvilket sommerhus I ender med at vælge, kan I alle se frem til en rigtig velfortjent ferie. Der venter jer mange hyggelige timer med god tid til hinanden og masser af sjove og underholdende stunder i poolafdelingen. Gåture og udflugter i nærområdet omkring jeres sommerhus er selvfølgelig også en oplagt mulighed.

Der er ingen faste regler om, hvor længe ferien skal vare; det er helt og holdent op til dig. Du kan sagtens booke 1-2 uger i det sommerhus, der er din favorit - men en miniferie eller et weekendophold er også en mulighed. Når familien lige har behov at trække stikket, er 3-4 dage i et sommerhus med pool lige, hvad I har brug for.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Syd for Søndervig ligger Klegod beskyttet i klitlandskabet, der løber ud i en bred strand ved Vesterhavet.

En del af Klegod strækker sig ind i det indre af tangen. Her venter der gæsterne et unikt dyreliv. Den østlige del er et godt udgangspunkt for cykelture og vandreture.

Klegod tilbyder ferie uden tvang og væk fra trængsler. En masse privat plads muliggør en ubekymret tid med familien. Naturen lokker udenfor, hvor der er meget at opdage.

Små børn elsker at plaske i det lave vand. Ved Ringkøbing Fjord er der badesteder med lavt og klart vand, hvilket især er egnet til de små vandrotter.

Vestkystruten starter ved grænsen til Danmark og fører langs Vesterhavet til Skagen. Selvfølgelig fører den også forbi Klegod og kan cykles herfra, som lysten og konditionen er til det.

Forbindelsen mellem fjorden og Vesterhavet er i Hvide Sande. To sluser styrer vandforsyningen og trafikken. Et meget interessant bygningsværk for teknik-interesserede.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på hjemmesiden.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 119 sommerhuse