Emne nr.: 130-P42015
Emne nr.: 130-P42015

Du finder sommerhuse med pool i rigtig mange ferieområder. Derfor er det afgørende for din jagt på det helt rigtige sted, at du får et overblik over alle mulighederne på én side. Det er præcis den service, vi leverer. Ingen andre steder er så mange sommerhuse med pool samlet på én hjemmeside. Det giver dig de bedste muligheder for at få opfyldt alle de krav, der er til det sommerhus, I drømmer om. Nemt og enkelt.

Med beslutningen om at leje et sommerhus med pool har du også taget en beslutning om, at jeres forestående ferie skal foregå på første klasse. Og det er nøjagtig, hvad I får. Med fri adgang til jeres helt egen pool, når som helst det passer jer, alverdens tid til at være sammen og nem adgang til oplevelser i nærområdet, kommer I ikke til at mangle noget.

Det er ikke noget problem at booke dit sommerhus i en periode, der er mindre end en uge. Nogle gange er det rart bare at komme hjemmefra i nogle dage - og her er en miniferie eller en (forlænget) weekend et rigtig godt valg.

Ferietid er familietid. Den hektiske hverdag er sat på pause, der er ingen af jer, der har travlt, og I har masser af tid til hinanden. Uden for jeres hyggeligt indrettede sommerhus venter der jer præcis de oplevelser og aktiviteter, I kunne tænke jer.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde nøjagtig det sommerhus, der imødekommer dine ønsker, er det vigtigt, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Her kan du ikke finde noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi når som helst tilbyder det største udvalg af sommerhuse.

Når du har fundet dit sommerhus, er det væsentligt, at du får bookingen klaret. Det foregår nemt og enkelt online, og tager ikke mange øjeblikke. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at I alle sammen skal af sted på en skøn ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ren afslapning og lidt trængsel er præcis, hvad den smukke landsby Jegum nær den jyske vestkyst tilbyder.

Hvis I gerne vil dyrke sport under jeres ferie i et sommerhus i Jegum, er det en god idé at spille en spændende kamp på den lokale tennisbane.

Der er mange forskellige muligheder for at tage på skønne gåture omkring Filsø ved Jegum.

På minigolfbanen i Jegum kan du tilbringe en varierende og frem for alt afslappende stund med din familie.

Strandene nær Jegum er kendte for, at man ofte kan finde rav på dem, hvorfor de er særligt attraktive, hvis I kan lide at gå på skattejagt.

På strandene ved Jegum er der gode forhold til drageflyvning på grund af den konstante brise.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på portalen.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du søger, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 44 sommerhuse