Emne nr.: 147-EAS336
Emne nr.: 147-EAS336

Her på portalen er det overhovedet ikke et problem at danne sig et overblik over de sommerhuse med pool, som det er muligt at leje. Vi har nemlig samlet dem alle sammen og har også gjort det nemt og enkelt at søge blandt dem. Det betyder, at du kun behøver at lede ét sted, og at du derfor kan fokusere på at finde det sommerhus, der matcher netop jeres krav. Når du har fundet det helt rigtige sted, er det lige så nemt og enkelt at leje det.

Sommerhusene med pool er eftertragtede hele året igennem. Dels fordi I får jeres egen pool, som I kan bruge, når som helst I har lyst, dels fordi der altid er et skønt, tropisk klima i poolafdelingen, uanset årstiden og vejret. I kan godt begynde at glæde jer til nogle skønne dage sammen.

Det er ikke noget krav, at du skal booke en hel uge eller to. Du kan således sagtens organisere en miniferie eller et (forlænget) weekendophold, der f.eks. varer 3-5 dage, i det sommerhus, der er din favorit.

Et sommerhus med skøn beliggenhed, en hyggelig indretning og masser af tid til hinanden. Dét er ferie, og det bliver ikke meget bedre - og da slet ikke når man tænker på, at I også får nem adgang til præcis de aktiviteter, seværdigheder og oplevelser, som I kunne tænke jer.

Det er væsentligt, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at arrangere familiens næste ferie. På den måde får du nemlig de bedste muligheder for at finde præcis det sommerhus, der imødekommer jeres krav. På det punkt kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønne sommerhuse.

Når søgningen er overstået, og du har fundet præcis det sommerhus, der opfylder dine behov, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal klares, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Klimaet i den andalusiske storby Malaga er præget af Middelhavet. Varme sommermåneder og milde vintre gør byen til en populær feriedestination for turister fra hele verden.

Den andalusiske by Malaga er et ægte mekka for kunstelskere. Udover Museo Picasso er der f.eks. også mulighed for at besøge Museo Carmen Thyssen. Her kan I se mere end 230 værker af forskellige andalusiske kunstnere.

I kan for eksempel dykke ned i Malagas historie i bydelen La Malagueta. Her ligger den største tyrefægtningsarena, som I bestemt bør se nærmere på.

På glasmuseet i Malaga kan I beundre kunstnerisk glasarbejde. Udstillingerne kommer fra konservator Gonzalo Fernández-Prieto.

I har mulighed for at tilbringe en afslappende dag på stranden på Playa La Malagueta i Malaga.

Hvis I skal slappe af i Malaga, kan I gøre det i den tropiske have Jardín Botánico Histórica La Concepción.

Malaga og Granada ligger omkring 130 km fra hinanden. Granada er kendt for sit imponerende byslot Alhambra, som I bestemt bør se.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på portalen.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 16 sommerhuse