Emne nr.: 325-410
Emne nr.: 325-410

Her på siden er det både nemt og enkelt at finde nøjagtig det sommerhus med pool, som du ønsker dig til jeres forestående ferie. Intet andet sted vil du nemlig finde så mange sommerhuse samlet på ét sted. Kort fortalt får du overblik over alle mulighederne og dermed også de bedste chancer for at finde det sommerhus med pool, der matcher jeres behov. Selve bookingen er hurtigt kørt igennem, den klares online.

Uanset hvilket sommerhus du ender med at bestemme dig for, kan I alle glæde jer til et ophold i luksuriøse rammer, som ligger langt ud over det sædvanlige. En swimmingpool er den ultimative luksusoplevelse i et sommerhus, så der venter jer i den grad en ferie på første klasse. Gåture og udflugter i lokalområdet er selvfølgelig også blandt mulighederne.

Et ophold i et sommerhus med pool er altid en sikker succes, fordi det er skønt at slippe væk fra hverdagen. Det kan I sagtens gøre i en kortere periode på nogle dage, så en miniferie eller et weekendophold er bestemt en mulighed. Men du kan selvfølgelig også booke 1-2 uger, hvis det er den næste ferie, du er ved at planlægge.

Ferien er noget særligt, og et sommerhus er den perfekte ramme omkring den. Skønne ferieoplevelser og masser af tid til hinanden er, hvad kan glæde jer til i det sommerhus, I bestemmer jer for.

I din søgning efter et sommerhus er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde er du nemlig sikker på at få det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen gennemført. Her er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at du får bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du foretrækker, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det skønne ferieområde ved Harboøre byder jer velkommen til en ferie med hav og strand, klitter og skønne naturoplevelser.

Den smukke og barske natur omkring Harboøre er fyldt med vandre- og cykelruter, hvor I kommer vidt omkring og lærer ferieområdet at kende. I Harboøre kan I tage det hele i jeres eget tempo. Her er der ingen stress og jag.

Drømmer I om at komme med en kutter ud på fiskeri, kan man fra Thyborøn kommer med både ud på Vesterhavet og Limfjorden. I vælger selv, om det skal være en kort tur, en halvdags- eller en heldagstur.

Der er flere små hyggelige havne i Nissum Bredning ved Harboøre. En af disse er den tidligere fiskerihavn Haarum Havn. Havnen ligger kun 3 km fra Harboøre, så man kan både gå og cykle derud.

Der er utallige muligheder for at være aktiv i ferien i Harboøre. Bl.a. er forholdene fine til windsurfing, og vil I hellere blive på land, er der flere minigolfbaner i området. I Vrist kan man også spille fodboldgolf og adventure golf.

Harboøre Tange er et oplagt sted at tage på cykel- og vandreture. Langs hele tangen er der en fin cykelsti, hvor man kan færdes i sikkerhed for den øvrige trafik. Der er flere afmærkede vandrestier i området.

Prisgaranti

Det er vigtigt for os, at du er 100% tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil til hver en tid være dækket af vores prisgaranti, når du booker dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du søger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 36 sommerhuse