Emne nr.: 103-M192
Emne nr.: 103-M192

Det er altid dejligt at opleve Marielyst, og det gælder selvfølgelig også i uge 42. Glæd jer til en dejlig uges ferie i jeres foretrukne sommerhus.

Når du søger efter ”sommerhus marielyst uge 42”, er det vigtigt, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. Det forbedrer nemlig dine muligheder for at finde netop det sommerhus, der imødekommer dine behov. Hvad det angår, er du kommet til det helt rigtige sted; Feline Holidays har nemlig altid det største udvalg af ledige sommerhuse i uge 42.

Et sommerhus med skøn beliggenhed og masser af tid til hinanden. Dét er ferie, og det bliver ikke meget bedre - og da slet ikke når man tænker på, at I også får nem adgang til netop de aktiviteter, seværdigheder og oplevelser, som I ønsker.

Din søgning efter ”sommerhus marielyst uge 42” har lige taget et stort skridt tættere på at blive til virkelighed. Her på Feline Holidays kan du nemlig altid finde det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Fordelen for dig er, at du kan danne dig et overblik over mulighederne på ét sted. Derved sparer du tid og kan koncentrere dig om at finde nøjagtig det sommerhus, der imødekommer familiens krav.

Når du har fundet det sommerhus, du vil have, giver det ingen mening at udskyde beslutningen. Book dit sommerhus med det samme, så er alt på plads til en skøn ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Marielyst er en smuk ferieby på ferieøen Falster. Her kan I slippe væk fra hverdagens stress og slappe af på sandstranden.

Et besøg i Guldborgsund Zoo er en god idé til en udflugt. Her lever forskellige dyr tæt sammen. Dine børn vil blive forbløffet over synet af løverne.

Det Blå Flag vejrer over Marielyst Strand som et en garant for rent badevand og fine strandforhold.

Langs hele Falsters kyst er der gode muligheder for at finde rav. Ta' børnene med på en hyggelig strandjagt. Især ved Gedser Odder er det nemt at finde havets guld.

Danmarks Motorcykelmuseum har omkring 150 motorcykler fra årene 1897 til 1985. Museet er det største af sin slags i hele Nordeuropa.

på den 11.000 m2 store paintball bane i Marielyst kan alle over 16 år muntre sig med at skyde hinanden med farvekuglerne og forsøge at undgå selv at blive ramt.

I Krokodille Zoo i Idestrup kan man se alle de krokodillearter, der findes i hele verden.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på portalen.

Såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 443 sommerhuse