Emne nr.: 090-41203
Emne nr.: 090-41203

Et sommerhus er svaret på familiens feriedrømme. Her er tiden 100% jeres egen, og I kan bruge den, præcis som I har lyst til. Hyg jer i jeres foretrukne sommerhus og tag på udflugter til aktiviteter og seværdigheder i lokalområdet. Der venter jer en skøn ferie med mange dejlige ferieoplevelser og masser af tid til hinanden.

I din søgning efter et sommerhus har det meget stor betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. På den måde forbedrer du nemlig dine muligheder for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder hos os. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg. Hver eneste dag, året rundt.

Når du har fundet det sommerhus, du helst vil have, er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Book dit sommerhus med det samme, så er alt på plads til en dejlig ferie.

I kan glæde jer til en skøn ferie i uge 32. Det bliver godt at komme væk hjemmefra og nyde, at I har masser af tid til hinanden - og til den række af ferieoplevelser, som lokalområdet byder på.

Din søgning efter ”sommerhus marielyst uge 32” har ført dig til denne side, hvilket faktisk er et stort skridt på vejen mod at finde det sommerhus, der skal danne rammen om en uforglemmelig ferie i uge 32. Det er nemlig her, du til hver en tid finder det største udvalg - og det giver dig de bedste muligheder for at finde præcis det sommerhus, I drømmer om.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det er en oplevelse at holde ferie på Østersø øen Falster. Lej et sommerhus i Marielyst og nyd den smukke natur.

Der kører busser over hele Falster. stig ombord og opdage nye feriesteder. Det sidste stop er Gedser, inden bussen kører tilbage til Marielyst.

Lej nogle cykler, for snart går det løs. Rundt om Marielyst venter der en afslappende cykeltur.

I Krokodille Zoo i Idestrup kan man se alle de krokodillearter, der findes i hele verden.

Kunstinteresserede har masser af muligheder i Marielyst. Besøg områdets mange pottemagere, glaspusterier, gallerier og museer.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid booker dit sommerhus til markedets laveste pris her på domænet. Som kunde her på portalen bliver du nemlig automatisk dækket af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for hjælp eller du har spørgsmål omkring et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du er på udkig efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 261 sommerhuse