Emne nr.: 090-33876
Emne nr.: 090-33876

En tur til Marielyst byder altid på en populær kombination af afslapning i jeres foretrukne sommerhus og udflugter til seværdigheder m.v. i lokalområdet. Det gælder naturligvis også i uge 31, så der er rigtig god grund til at glæde sig, til I skal af sted.

Mængden af sommerhuse, du kan vælge mellem, har stor betydning for, hvor gode muligheder du har for at få opfyldt dine ønsker til f.eks. indretning og beliggenhed. Her er du i de bedste hænder hos Feline Holidays, fordi vi til hver en tid giver dig det største udvalg og gør det nemt at søge mellem de sommerhuse, der er ledige i uge 31.

Ferien er noget helt særligt, og et sommerhus er den oplagte ramme omkring den. Uforglemmelige ferieoplevelser og alverdens tid til hinanden er, hvad kan se frem til i det sommerhus, I bestemmer jer for.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde netop det sommerhus, der imødekommer familiens ønsker. For så vidt angår det punkt, får du de bedste muligheder her på siden, fordi vi altid tilbyder det største udvalg.

Den sidste brik, du skal have på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår hurtigt og sikkert over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gået igennem, kan du læne dig tilbage i visheden om, at I kan glæde jer til alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den smukkeøstersøkyst ved Marielyst indbyder året rundt til afslappende feriedage.

I udkanten af Marielyst ligger mange af byens aktiviteter. Bl.a. en ridestald, gokart banen, bowlingcentret, en golfbane og en minigolfbane. Ferien i Marielyst bliver aldrig kedelig.

Marielysts bymidte er mere end 100 år gammel. Maleriske bindingsværkshuse står på række ved siden af hinanden. Der er caféer, isboder og fiskebutikker, ofte ikke ret langt fra stranden.

Få kilometer fra Marielyst ligger Nykøbing Falster Travbane, hvor der jævnligt afholdes hestevæddeløb.

På Gokartbanen i Marielyst er der baner til alle aldre og færdigheder. De voksne kørere kan med fordel vælge den 400 meter lange professionelle bane, mens 200 meter banen er velegnet for familiens yngste.

Hvis I elsker eventyr, bør I besøge Marielyst Gokart og Paintball Center. Den snoede strækning glæder både gamle og unge.

Trænger I til bare ikke at lave noget en dag, er det nemt og hyggeligt, når ferien holdes i et sommerhus. Her kan børnene lege, mens de voksne slapper af.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du falder for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på siden.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 165 sommerhuse