Emne nr.: 090-41203
Emne nr.: 090-41203

Uanset hvilket sommerhus du falder for, kan I alle roligt begynde at glæde jer. Der venter jer en skøn ferie i et sommerhus med en hyggelig indretning og alle muligheder for at opleve de aktiviteter og seværdigheder, som lokalområdet byder på.

I din søgning efter ”sommerhus marielyst uge 29” er det vigtigt for dig at finde det sted, der tilbyder flest sommerhuse. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel det giver dig er, at du sparer tid, fordi du nemt og enkelt får overblik over alle mulighederne.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en uforglemmelig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal overstås, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager kun et øjeblik at få det klaret.

Marielyst er et eftertragtet sted at holde ferie, og det gælder i høj grad også, når vi taler om uge 29. I kan derfor roligt glæde jer til nogle skønne dage sammen.

Her på hjemmesiden kan du altid finde det største udvalg af sommerhuse til uge 29. Det er en fordel for dig, fordi du herved får de bedste muligheder for at få opfyldt de ønsker og krav, du har til indretning og beliggenhed.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Glæd jer til afslappende feriedage ved Østersøen. Marielyst er en malerisk landsby på øen Falster, der især for børnefamilier har flere overraskelser i vente.

Svømmecenter Falster ligger i Nykøbing Falster, og her er der foruden svømmebaner også varmtvands-, sports- og morskabsbassin - helt perfekt til en regnvejrsdag.

Lad os tage til Væggerløse. Her ligger den omfattende Golf & Fun Park. Her vil børnene have det sjovt med de underholdende aktiviteter som Adventure Golf eller Frisbee Golf.

Følg cykelstien "Falster Rund". Stien fører gennem skønne skovområde Bøtø Skov, hvor I møder frit løbende heste.

Fuglebeskyttelsesområdet Bøtø Nor ligger i Bøtøskoven. Herfra får man det allerbedst udsyn over søen, markerne og de grønne enge.

Ta' bilen til Møn og besøg det helt særlige område Møns Klint. De kæmpestore hvide kridtklinter er noget helt unikt. Det er kun en lille time i bil hertil fra Marielyst.

Marielyst badestrand betragtes som landets bedste. Så hvad venter du på? Pak badetøjet og kør ud til stranden.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du falder for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på hjemmesiden.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have specielle krav til det sommerhus, du kigger efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 118 sommerhuse