Emne nr.: 090-30772
Emne nr.: 090-30772

Et sommerhus er det oplagte valg, når tiden igen er kommet til at samle familie eller venner. Om det blot er for et par dage eller en længere periode, er et sommerhus et hyggeligt sted at samles og skabe nye minder.

I din søgning efter ”sommerhus marielyst med hund” er det vigtigt for dig at finde det sted, der tilbyder flest sommerhuse. Den gode nyhed er, at du netop har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du nemt og enkelt får overblik over alle mulighederne.

Når du har fundet frem til det sommerhus, du gerne vil have, mangler du kun at få gennemført bookingen. Den foregår direkte over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den på plads. Herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Et sommerhus med husdyr tilladt giver jer mulighed for at tage familiens kæledyr med på ferie. Det er bare hyggeligere, når alle - inklusive familiens hund eller kat - kan tage med på ferien.

Vi giver dig altid det største udvalg af sommerhuse, hvor også hunden gerne må komme med. Det betyder meget for dig, fordi det giver dig flere sommerhuse at vælge mellem - og jo flere der er, jo bedre er dine chancer for, at alle jeres ønsker bliver opfyldt. Samtidig sparer du tid og kan koncentrere dig om at finde det helt rigtige sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Marielyst ligger nær flere forlystelsesparker og zoologiske haver, og bl.a. derfor er stedet særlig velegnet for børnefamilier.

Marielysts bymidte er mere end 100 år gammel. Maleriske bindingsværkshuse står på række ved siden af hinanden. Der er caféer, isboder og fiskebutikker, ofte ikke ret langt fra stranden.

Lad os tage til Væggerløse. Her ligger den omfattende Golf & Fun Park. Her vil børnene have det sjovt med de underholdende aktiviteter som Adventure Golf eller Frisbee Golf.

Et besøg i Guldborgsund Zoo er en god idé til en udflugt. Her lever forskellige dyr tæt sammen. Dine børn vil blive forbløffet over synet af løverne.

I Lalandia kan børnene tumle og plaske rundt. Her er der bl.a. forskellige vandrutsjebaner og store udendørs bassiner.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på hjemmesiden.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 388 sommerhuse