Emne nr.: 103-M13007
Emne nr.: 103-M13007

Et sommerhus er et rigtig fint udgangspunkt for en vellykket ferie. Kombinationen af en skøn beliggenhed og nem adgang til aktiviteter og oplevelser i lokalområdet er ren win-win.

I din søgning efter et sommerhus har det meget stor betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. På den måde øger du nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg af sommerhuse. Hver eneste dag, hele året.

Når søgningen er overstået, og du sidder tilbage med det sommerhus, der opfylder jeres krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være færdig. Der mangler kun én ting på dette punkt: nemlig at få bookingen gennemført. Den kan hurtigt klares online, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Uanset hvilket sommerhus, du ender med at beslutte dig for, kan I alle se frem til nogle uforglemmelige dage med en helt suveræn udsigt. Der er alverdens tid til at være sammen og til at slappe af i den hyggelige atmosfære i det sommerhus, I har bestemt jer for.

Når I vælger et sommerhus med havudsigt, kan I benytte jer af de aktiviteter og tilbud, der ligger tæt ved havet. Lej dit sommerhus her og få det største udvalg af sommerhuse med havudsigt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den maleriske ferieby Marielyst ligger i Guldborgsund kommune på Falster.

Tæt på Marielyst i Gedser ligger Jernbanemuseet i den gamle banegård fra 1886. Museet fortæller sin helt egen historie, og man kan gå ombord på mange af de udstillede tog.

Besøg trafikhavnen i Rødby og se, hvordan de store skibe kommer ind i og forlader havnen.

I Krokodille Zoo i Idestrup kan man se alle de krokodillearter, der findes i hele verden.

Der er mange gårdbutikker i og omkring Marielyst. Her kan I købe lokale frugter og grøntsager fra landmændene. I kan smage madens gode kvalitet.

På "Den gyldne svane" er både maden og omgivelserne præget af middelalderen. Væggenes kalkmalerier, de rustikke borde og bænke og det åbne ildsted fuldender stilen fra det 13. århundrede.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil altid være dækket af den, når du booker dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du leder efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 18 sommerhuse