Emne nr.: 121-82-1000
Emne nr.: 121-82-1000

Når du vælger et sommerhus til ferien eller weekendturen, kan du være stensikker på, at der ligger mange dejlige timer med familien eller vennerne forude. Om I foretrækker aktiviteter og oplevelser i nærområdet eller ren og skær hygge i det sommerhus, I har lejet, er selvsagt helt op til jer.

Jo flere sommerhuse du får mulighed for at vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde netop det sommerhus, der opfylder dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid få de bedste muligheder hos os.

Når søgningen er slut, og du sidder tilbage med det sommerhus, der opfylder jeres krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være færdig. Der mangler kun én ting: nemlig at få bookingen gennemført. Den kan hurtigt klares på nettet, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Jul, nytår, påske, bryllup, konfirmation, rund fødselsdag: Når I har brug for mere plads, er et sommerhus til 32 personer løsningen. Her kan I være helt sikre på, at der er stole, bestik og sengepladser nok til alle. I stedet kan I fokusere på opholdets egentlige formål. Det kan betale sig at holde godt øje, når I lejer et sommerhus til 32 personer. Ofte vil der være en særlig facilitet, som I sammen kan få mange afslappende timer til at gå med. Nogle sommerhuse har egen spa eller pool, mens andre har billardbord eller bordtennis. Det vil alt sammen være beskrevet i detaljer i beskrivelsen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det er værd at besøge landets øer. Glæd jer til afslappende dage i Marielyst. Her vil små og store vandhunde føle sig hjemme.

Et besøg i Guldborgsund Zoo er en god idé til en udflugt. Her lever forskellige dyr tæt sammen. Dine børn vil blive forbløffet over synet af løverne.

Hvis I elsker eventyr, bør I besøge Marielyst Gokart og Paintball Center. Den snoede strækning glæder både gamle og unge.

Der kører busser over hele Falster. stig ombord og opdage nye feriesteder. Det sidste stop er Gedser, inden bussen kører tilbage til Marielyst.

På "Den gyldne svane" er både maden og omgivelserne præget af middelalderen. Væggenes kalkmalerier, de rustikke borde og bænke og det åbne ildsted fuldender stilen fra det 13. århundrede.

Tag ud på havet. Tag på en sejltur med postbåden Vesta langs Nakskov fjord - en unik naturoplevelse for hele familien.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du lejer et sommerhus gennem os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du kigger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 1 sommerhuse