Emne nr.: 090-06302
Emne nr.: 090-06302

Planlæg opholdet i dit sommerhus, så det opfylder familiens ønsker. Hvad er vigtigst for jer, når I booker et sommerhus: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt og alene op til jer.

I din søgning efter ”sommerhus marielyst 20 personer” handler det om at finde det sted, der tilbyder flest sommerhuse. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre portaler, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du på et øjeblik får overblik over alle mulighederne.

At finde dit sommerhus er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig være på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen online, så den del er overstået på et øjeblik.

Når I er flere familier eller sæt af venner, der gerne vil afsted sammen, er et sommerhus med plads til 20 personer det ideelle valg. Glæd jer til de oplevelser, der venter i lokalområdet, og til at hygge jer i det sommerhus, der matcher jeres krav til indretning og beliggenhed. Samtidig vil der tit være en indbydende poolafdeling og/eller et aktivitetsrum med sjove spil i sommerhuse i denne størrelse. Med andre ord: I kan roligt begynde at glæde jer!

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den 15 km lange strand ved Marielyst er flere år kåret som "Danmarks bedste strand", hvilket er med til at tiltrække endnu flere feriegæster.

Svømmecenter Falster ligger i Nykøbing Falster, og her er der foruden svømmebaner også varmtvands-, sports- og morskabsbassin - helt perfekt til en regnvejrsdag.

Det Blå Flag vejrer over Marielyst Strand som et en garant for rent badevand og fine strandforhold.

Den børnevenlige strand ved Marielyst er hele 20 km lang og derudover flad og overskuelig. Stranden har Det Blå Flag på grund af den høje vandkvalitet.

På Gokartbanen i Marielyst er der baner til alle aldre og færdigheder. De voksne kørere kan med fordel vælge den 400 meter lange professionelle bane, mens 200 meter banen er velegnet for familiens yngste.

Tag en sviptur til Falsters naboø Lolland, og besøg Middelaldermusset. Her kan børnene lærer, hvordan vi boede i middelalderen.

Besøg trafikhavnen i Rødby og se, hvordan de store skibe kommer ind i og forlader havnen.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du lejer et sommerhus gennem os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 31 sommerhuse