Emne nr.: 090-30772
Emne nr.: 090-30772

Der venter jer en uforglemmelig ferie i attraktive omgivelser i det sommerhus, du beslutter dig for. Glæd jer til nogle dejlige dage, hvor I har masser af tid til at være sammen, til at slappe af og til at tage på udflugter i lokalområdet.

I din søgning efter ”sommerhus marielyst 18 personer” er det vigtigt for dig at finde det sted, der tilbyder flest sommerhuse. Den gode nyhed er, at du lige har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel det giver dig er, at du sparer tid, fordi du uden videre får overblik over alle mulighederne.

Når din søgning efter ”sommerhus marielyst 18 personer” er ved at være ved slut, fordi du har fundet nøjagtig det sommerhus, familien drømmer om, mangler du kun én ting. Du skal nemlig have bookingen overstået, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig dit sommerhus i den periode, hvor I gerne vil på ferie. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår direkte over nettet.

Skab plads og hygge til jer alle, når I booker et sommerhus til 18 personer. Her er der plads og faciliteter, der opfylder behovet hos 3-4 familier. Resten af ferieønskerne kan I snakke om undervejs. Vil I helst blive på matriklen og nyde hinandens selskab, eller kunne I godt tænke jer at tage på udflugt? Samtidig vil der i mange tilfælde være en indbydende poolafdeling og/eller et aktivitetsrum med sjove spil i sommerhuse i denne kategori. Kort og godt: I kan roligt begynde at glæde jer!

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Mellem juni og september er der højsæson for feriegæster i Marielyst. I den periode er temperaturen behagelig og her faldet kun ringe nedbør.

Besøg trafikhavnen i Rødby og se, hvordan de store skibe kommer ind i og forlader havnen.

Fra den lille havn i Nysted kan I tage med udflugtsbådene ud til sælbankerne. En sælsafari er især sjov for børn.

Stranden ved Marielyst er helt perfekt til både at bade, sole sig og gå tur. Med lidt held kan I endda finde rav i vandkanten.

Book en dybhavsfisketur og udforsk Østersøen fra vandet. Om aftenen kan du forhåbentlig grille friskfangede fisk.

Tag ud på havet. Tag på en sejltur med postbåden Vesta langs Nakskov fjord - en unik naturoplevelse for hele familien.

Danmarks Motorcykelmuseum har omkring 150 motorcykler fra årene 1897 til 1985. Museet er det største af sin slags i hele Nordeuropa.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus gennem os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for assistance eller spørgsmål omkring et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du er på udkig efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 45 sommerhuse