Emne nr.: 160-G0292
Emne nr.: 160-G0292

Tag væk fra de hjemlige rammer i et sommerhus, hvor I virkelig kan koble af. Anvend tiden til at spille spil, læse en bog eller gå på opdagelse i nærområdet. Nu har I langt om længe en pause fra vasketøjet, støvsugeren og hækkeklipperen. Nyd den i det sommerhus I beslutter jer for at leje.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde netop det sommerhus, der opfylder dine ønsker, har det væsentlig betydning, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Her finder du ikke noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi altid giver dig det største udvalg af sommerhuse.

Når din søgning efter ”sommerhus marielyst 16 personer” er ved at være ved ovre, fordi du har fundet præcis det sommerhus, familien drømmer om, mangler du kun én ting. Du skal nemlig have bookingen på plads, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig dit sommerhus i den periode, hvor I gerne vil af sted. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår direkte over nettet.

Sommerhusene med plads til 16 personer er det ideelle valg i de situationer, hvor I er 2-3 familier, der gerne vil på ferie sammen. Her er plads til alle, og I kan nemt tage på fælles udflugter til de seværdigheder, som nærområdet byder på. Og der er flere fordele. Det er nemlig sådan, at du har langt bedre chancer for at finde et sommerhus, der er så luksuriøst indrettet, at I får jeres helt egen pool, når det er sommerhuse i denne størrelse, du kigger på. Der er ingen tvivl om, at udsigten til at hygge sig i vandet vil øge forventningens glæde betragteligt; ikke mindst hos børnene.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Marielyst ligger på Falster blot 15 km fra Gedser færgehavn.

Besøg trafikhavnen i Rødby og se, hvordan de store skibe kommer ind i og forlader havnen.

Efter en dag med sandslotte og boldspil på stranden er det skønt at slappe af hjemme i sommerhuset med god mad og et glas vin på terrassen.

Bag den lange strand ved Marielyst ligger nåleskoven Bøtøskoven. Gå en tur her uanset årstid og mærk, hvor afslappende det er.

Gå en hyggelig tur gennem det charmerende ferieområde Marielyst. Find feriens souvenir i en af de mange kunsthåndværksbutikker og nyd en forfriskning undervejs.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er 100% tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige sommerhuse. Du vil altid være dækket af den, når du lejer dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 63 sommerhuse