Emne nr.: 090-37676
Emne nr.: 090-37676

Uanset hvilket sommerhus du vælger, kan hele familien roligt begynde at glæde sig. Der er lagt op til en uforglemmelig ferie i et sommerhus med en hyggelig indretning og masser af muligheder for at opleve de aktiviteter og seværdigheder, som nærområdet byder på.

Når du leder et sommerhus til familiens kommende ferie, er det vigtigt, at det sommerhus, du vælger, opfylder så mange af jeres krav som muligt. Derfor betyder det meget, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du når som helst det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

At finde dit sommerhus er selvsagt et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er gennemført, kan du være sikker på, at rammerne om familiens næste ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt direkte over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få den overstået.

Uanset hvilket sommerhus med plads til 14 personer, du beslutter dig for, kan du være sikker på, at der bliver fin plads omkring jer. Her er faktisk så meget plads, at sommerhuse er ideelle valg, når I for eksempel er 2-3 familier, der ønsker at holde ferie sammen. Når I er flere familier eller vennepar, der samles under samme tag, er et sommerhus til 14 personer det oplagte valg. Ofte er det også den billigste løsning, fordi man er mange om at dele regningen. Man får så at sige rigtig meget for pengene, når man booker et sommerhus til 14 personer.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Marielyst er en smuk ferieby på ferieøen Falster. Her kan I slippe væk fra hverdagens stress og slappe af på sandstranden.

Hvis I elsker eventyr, bør I besøge Marielyst Gokart og Paintball Center. Den snoede strækning glæder både gamle og unge.

Gå en hyggelig tur gennem det charmerende ferieområde Marielyst. Find feriens souvenir i en af de mange kunsthåndværksbutikker og nyd en forfriskning undervejs.

Stranden ved Marielyst er helt perfekt til både at bade, sole sig og gå tur. Med lidt held kan I endda finde rav i vandkanten.

Tag en sviptur til Falsters naboø Lolland, og besøg Middelaldermusset. Her kan børnene lærer, hvordan vi boede i middelalderen.

I Krokodille Zoo i Idestrup kan man se alle de krokodillearter, der findes i hele verden.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder, at du ikke kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 102 sommerhuse