Emne nr.: 090-87078
Emne nr.: 090-87078

Har du fået styr på hvilket sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie eller weekendtur? Ellers kan I få klaret bookingen nu. Når I har lejet et sommerhus, er der kun forventningens glæde tilbage. I kan glæde jer til en ferie med nøjagtig de oplevelser, der betyder mest for jer.

Jo flere sommerhuse du kan vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde netop det sommerhus, der opfylder dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid få de bedste muligheder hos os.

Når du har fundet det sommerhus, du helst vil have, er der ingen grund til at skubbe beslutningen. Book dit sommerhus straks, så er alt på plads til en uforglemmelig ferie.

De forskellige sommerhuse med plads til 12 personer er oplagte valg for dig, der er ved at organisere en ferie, hvor I er 2-3 familier og/eller vennepar, der skal på ferie sammen. Her får I god plads til alle og nem adgang til de skønne ferieoplevelser, som venter jer i lokalområdet. Når I er flere, der lejer et sommerhus i fællesskab, vil det afspejle sig i feriebudgettet. Jo flere I er til at dele regningen, jo mere ferie får I for pengene. Derfor giver det rigtig god mening at booke et sommerhus til 12 personer.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I Marielyst venter jer utallige skønne naturoplevelser; tætte skove, vide strande og et enestående fuglereservat.

Fuglebeskyttelsesområdet Bøtø Nor ligger i Bøtøskoven. Herfra får man det allerbedst udsyn over søen, markerne og de grønne enge.

I landskabet ved Marielyst er der mange afmærkede vandreruter, så man kan vælge den, der passer til familien. Her kan også de yngste være med.

I udkanten af Marielyst ligger mange af byens aktiviteter. Bl.a. en ridestald, gokart banen, bowlingcentret, en golfbane og en minigolfbane. Ferien i Marielyst bliver aldrig kedelig.

Forkæl jer selv, når I holder ferie, og gå ud at spise på de lokale restauranter.

Vælger I at holde ferie i et sommerhus, har I den perfekte base og fleksibilitet, når hele familiens ønsker og behov skal tilgodeses.

Et besøg i Guldborgsund Zoo er en god idé til en udflugt. Her lever forskellige dyr tæt sammen. Dine børn vil blive forbløffet over synet af løverne.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk omfattet af vores prisgaranti. Det betyder, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller spørgsmål omkring et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle krav til det sommerhus, du leder efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 183 sommerhuse