Emne nr.: 103-M12010
Emne nr.: 103-M12010

Sommerhuse er en attraktiv måde at holde ferie på, fordi der findes lige så mange muligheder, som der er familier. Tiden er helt jeres egen, der er masser af den, og det er naturligvis helt op til jer, hvordan den skal bruges. Med nem adgang til aktiviteter i lokalområdet, er der populært sagt frit valg på alle hylder.

Det er vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at planlægge familiens kommende ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde lige præcis det sommerhus, der opfylder jeres krav. For så vidt angår det punkt kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af dejlige sommerhuse.

Når du har fundet dit sommerhus, er det væsentligt, at du får bookingen på plads. Det foregår nemt og enkelt online, og tager ikke mange øjeblikke. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at I alle sammen skal af sted.

Skal der være plads til 10 personer i det sommerhus, du booker? Find jeres favorit blandt de mange muligheder. Når I booker et sommerhus til 10 personer, er der god plads til alle, uanset om det er bedsteforældre, børnenes kammerater eller et vennepar, der er inviteret med. Søg blandt det store udvalg af sommerhuse til 10 personer og få mere ud af ferien. Når du vælger et sommerhus i denne størrelse bliver der nemlig større overskud til oplevelser, end hvis du bestemte dig for et sommerhus med plads til flere personer.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den 15 km lange strand ved Marielyst er flere år kåret som "Danmarks bedste strand", hvilket er med til at tiltrække endnu flere feriegæster.

Følg cykelstien "Falster Rund". Stien fører gennem skønne skovområde Bøtø Skov, hvor I møder frit løbende heste.

Trænger I til bare ikke at lave noget en dag, er det nemt og hyggeligt, når ferien holdes i et sommerhus. Her kan børnene lege, mens de voksne slapper af.

Fra den lille havn i Nysted kan I tage med udflugtsbådene ud til sælbankerne. En sælsafari er især sjov for børn.

Bag den lange strand ved Marielyst ligger nåleskoven Bøtøskoven. Gå en tur her uanset årstid og mærk, hvor afslappende det er.

Det Blå Flag vejrer over Marielyst Strand som et en garant for rent badevand og fine strandforhold.

Der er mange gårdbutikker i og omkring Marielyst. Her kan I købe lokale frugter og grøntsager fra landmændene. I kan smage madens gode kvalitet.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til den laveste pris her på domænet. Som kunde her på siden kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du er på udkig efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 263 sommerhuse